Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,339
Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

İsmail Bey; aracınızı yükseltme vakti gelmiş artık ;D ;D
Bağırıyor sizin Kara Panter, sahip benim yükselt diye

Etiketler
Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

ict3055' Alıntı:
İsmail Bey; aracınızı yükseltme vakti gelmiş artık ;D ;D
Bağırıyor sizin Kara Panter, sahip benim yükselt diye

Yüzde yüz ( %100 . ;D ) katılıyorum....En gerekliyi en sona koydum..

Hani iyibir yemekten sonra..çok sevilen bir tatlıyı yemek ister insan..İŞTE ÖYLE.. ;D ;D ;D

Sıra ona geldi...mart sonu ikramiye gibi birşey var ondan destekle yapacagımmm..

Yarın mart, birşey kalmamış zaten
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden, merakla takip edecem yükseltme işlemini Kara Panter'in sayfasından...

Görüşmek Üzere...

..

[attachment=1]

[attachment=2]

ict3055' Alıntı:
Yarın mart, birşey kalmamış zaten
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden, merakla takip edecem yükseltme işlemini Kara Panter'in sayfasından...

Görüşmek Üzere...

Çagrıcıgım..martta sipariş..yaklaşık 1 ay bekleme var..şans elde hazır varsa ne ala..

süperdi......
herkese teşekkürler

yeni bir organizasyonda buluşmak üzere...

ooof of diyorum başkada birşey demiyorum.

gerçekten çok güzelbir gezi olmuş resimlere zevkle baktım .

Biz teşekkür ederiz Bekir bey...