KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ellerinize sağlık
Paylaşımlar gayet güzel
kisenin yüzünde kahretsin burada ne işim var yazmıyor.
siznle birlikte bende mutlu oldum.
Ama umke arcının lastikleri şaşırttı. onca masraf öyle bir bölgede bu mevsimde hemde arama kurtarmacı
ne zaman eksiksiz olacak elime baston almadan görebilirsem susuz dedeye su adayacağım.
cok tesekkurler burhan amca... ayrica cok haklisin zaten ilk uyarilarimiz donanim uzerine oldu... gerek lastikler gerekse de ondeki vincin montaji... hepsi kendilerine bildirildi. ancak herseye o kadar acik bir grup ki... gereken notlar hemen alindi teknik bilgiler yazildi, degisimler en kisa zamanda tamamlanacak...
Ben teşekkür ederim Serkancım
ukalalık oldu elbette siz orada doğru olanı göstermişsinizdir.
Ben ne yapalım emir kuluyuz savunmalarına tedbiren olaki okursa, gerçek sorumluya gönderme amacıyla yazdım.
Affımın kabulünü ve görsellerin devamını dilerim
Ben teşekkür ederim Serkancım
ukalalık oldu elbette siz orada doğru olanı göstermişsinizdir.
Ben ne yapalım emir kuluyuz savunmalarına tedbiren olaki okursa, gerçek sorumluya gönderme amacıyla yazdım.
Affımın kabulünü ve görsellerin devamını dilerim
kamp alanindan ayrildiktan sonra ulubey kanyonunun yolunu tuttuk, gercekten gorulmesi gereken bir yer... Abd'deki buyuk kanyondan sonra en uzun olan kanyonmus...
banaz ilcesinden ulubey ilcesine gectikten sonra doku tamamen degisti, 1,5m lik kar ve cam agaclari yerini resimlerde gorulen bir kurakliga birakiverdi...
Ellerinize sağlık
Paylaşımlar gayet güzel
kisenin yüzünde kahretsin burada ne işim var yazmıyor.
siznle birlikte bende mutlu oldum.
Ama umke arcının lastikleri şaşırttı. onca masraf öyle bir bölgede bu mevsimde hemde arama kurtarmacı
ne zaman eksiksiz olacak elime baston almadan görebilirsem susuz dedeye su adayacağım.