KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben teşekkür ederim Serkancım
ukalalık oldu elbette siz orada doğru olanı göstermişsinizdir.
Ben ne yapalım emir kuluyuz savunmalarına tedbiren olaki okursa, gerçek sorumluya gönderme amacıyla yazdım.
Affımın kabulünü ve görsellerin devamını dilerim
estağfürullah burhan amca ne demek, serkan hocamında dediği gibi sen büyüğümüzsün. senin kulak çekmelerinden bize ders almak düşer. uşak 112 üst yönetimi yeniliğe açıklar. 112 yönetimine ilettiğimiz her konuya ılımlı baktılar.
bu arada gecirdigi rahatsizlik sonucu uzun zamandir evinde dinlenmekte olan ozdemir bey Ulubey Kanyonu'nda bize onculuk yapmak icin yatagindan kalkip zor da olsa bizimle geldi, kendisine buradan sonsuz tesekkurler...
asagidaki 2 discovery de usakli gezenbilir uyesi dostlarimizin araclari, bizleri yalniz birakmadiklari icin tesekkurler...
bu arada etkinlik ve bilgi paylasimlari ile ilgili gorseller agirlikli olarak riza arkadasimizin camerasinda kaldi. ondan gelir gelmez paylasacagiz. ya da kendisi de burada bizimle paylasabilir ayrica... ayhancim sen de buradan kendi camerandaki gorselleri paylasabilirsin...
not: yine de bana ayrica dvd' de yollamayi unutmayin
bu arada etkinlik ve bilgi paylasimlari ile ilgili gorseller agirlikli olarak riza arkadasimizin camerasinda kaldi. ondan gelir gelmez paylasacagiz. ya da kendisi de burada bizimle paylasabilir ayrica... ayhancim sen de buradan kendi camerandaki gorselleri paylasabilirsin...
bu akşam itibariyle elimde 7 adet CD oldu serkan hocam sanırım yarın 1-2 daha eklenecek ve size kargo yapacağım istersen özelden sen bana kargo yapabileceğim adresini şimdiden yolla...
ilk foto baltalar elimizde olayi olmus tam... bu arada hemen belirtelim o agac ormanda kırılmıs halde bulunan bir agacti... yani elimizdeki agac ormanda ölü bulunmustur...