Gezenbilir ailesi iyi akşamlar . Bir tesadüf eseri tanıştım X TRAIL ile ; sahibinden de dolaşırken bir ilan gözüme çarptı fiyat makul hemen nette araştırma yapmaya başladım ve neredeyse hiç olumsuz yorum okumadım. Şimdi dostlar , http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-cok-temiz-nissan-x-trail-2,0-luxury-ful-plusful-otomatik-vites-152117050/detay/ ilandaki araba için 29,000 TL anlaştım . P.tesi yetkili serviste kontrolde ettireceğim . Sizlerin değerli görüşlerini ve de tecrübelerini benimle paylaşmanızı rica edeceğim . Nette ki subap eritme vb konular dışında dikkat etmem gereken taraflar nelerdir. Herkese şimdiden teşekkürler .
Bence fiyatı çok uygun hatta fazla uygun.
Normalde bu araçları o fiyata bırakmazlar.
İyice kontrol ettirin derim.
X trailler çok güzel ve sağlam araçlar,fakat hakettikleri değeri bulamıyorlar malesef.
Şu videoyu izlemenizi öneririm.
Video harika bu fiyata inmelerinin sebebi 1 çok tutulmuyor 2 bandrolünü ben ödeyeceğim 500 tl civarı sanırım 3 aracı alacak karşılığı almışlar . Yine de hakkınız var iyice kontrol ettirmek gerek insan oğlu çiğ süt emmiş. Nelerine bakmak gerekir ?
Video harika bu fiyata inmelerinin sebebi 1 çok tutulmuyor 2 bandrolünü ben ödeyeceğim 500 tl civarı sanırım 3 aracı alacak karşılığı almışlar . Yine de hakkınız var iyice kontrol ettirmek gerek insan oğlu çiğ süt emmiş. Nelerine bakmak gerekir ?
O zaman makul.
X-Traillerin nelerine bakılması gerektiği konusunda çok detaylı bilgi sahibi değilim,yanıltmak istemem.
Ama Motor durumu ve Sübap larının kontrolü gerekebilir,LPG den dolayı.Zaten kaporta ve boyaya baktırırsınız,yürüyen vs zaten rutin.
Umarım istediğiniz gibi temiz çıkar,alır ve keyifle binersiniz.
Selamlar...