Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı
holy_diver adlı arkadaşım dahil, yazan yorum yapan tüm arkadaşlarım!!!!!!!!!!!!!
birincisi, çok araştırdım, ucuz etin yahnisi demedim. Fiyat farkı vardı evet, burası daha pahalıydı ...
Yalnız insan kaderin önüne geçemiyor yazık ki... Eğitimi veren okul sahibi kadınla diyaloga girmeden önce kendisini uzman tv'de gördük. Tercih sebebimiz, işten sonra rahatça katılım gösterebilme imkanımız, evime yakın olmasıydı.
Yaşananları TSSFye dilekçe yazarak faks çekerek ilettim. Orada bulunan hanım, hiçbir şekilde ilgilenmedi. Yaptığı tek şey, Yosun diving sahibi olan kıvılcım isimli bayanının bize 8 ay sonra brövelerimizi "karşı ödemeli" olarak kargolamasını sağlamak oldu. Kendisine huzurlarınızda teşekkürü borç bilirim
ARkadaşlar, bir dalış hocasıyla tanıştık, bir tesadüf eseri. (fuarda) Hoca emekli asker. Beni yeni bir eğitime aldı, yaşadığım korkuları atmam için destek veriyor. Havuz dalışı bitti. (Neyse parası verdik holy_diver
)
Hoca önemli ama ölmedim ya sanırım bir dahaki sefere bu işi çözerim.
Yosun Diving ve Kıvılcım denen şahıs hakkında çevrenizi uyarın lütfen çünkü federasyon HİÇBİR ŞEY yapmadı.
Saygılar...