H hakanisik Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer Yozgat 1 Eki 2012 #1 arkadaşlar, yozgat'ta 4x4 sahibi ve doğa / off-road meraklıarı varsa tanışalım.
T tb6do Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 Yer yozgat 13 Eki 2012 #2 Ynt: yozgatta kimler var yozgattan sanırım tek ben varım ama bende amatör telsizciyim
H hakanisik Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer Yozgat 13 Eki 2012 #3 Ynt: yozgatta kimler var memnun oldum.
I icarusdream Yeni Üye Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 26 Kas 2012 #4 Ynt: yozgatta kimler var abi ben varım,dun tanıştık zaten
Mustafa E Doğada Olmak Güzel Şey... Mesajlar 537 Tepkime Puanı 4 Yer Yozgat 5 Ocak 2014 #5 Ynt: Yozgatta Kimler Var var arkadaşlar yozgatta off road yapan altı yedi kişi var
T tb6do Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 Yer yozgat 7 Ocak 2014 #6 Ynt: Yozgatta Kimler Var memmnun oldum arkdaşlar dediğim gibi bende amatör telsizciyim ama en azından yozgat tada değişik sosyal faaliyetlerin olması benisevindirdi
Ynt: Yozgatta Kimler Var memmnun oldum arkdaşlar dediğim gibi bende amatör telsizciyim ama en azından yozgat tada değişik sosyal faaliyetlerin olması benisevindirdi
H hakanisik Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer Yozgat 7 Ocak 2014 #7 Ynt: Yozgatta Kimler Var yozgatta başka amatör telsizci var mı? kaç kişisiniz?
T tb6do Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 Yer yozgat 9 Ocak 2014 #8 Ynt: Yozgatta Kimler Var şuan için toplamda 5 kişi ama faal olarak 3-4 kişi değişiyor ama deşik zamanlrda cevre illerdende sıksık gelen arkadaşlarımız mevcut değişik işler için
Ynt: Yozgatta Kimler Var şuan için toplamda 5 kişi ama faal olarak 3-4 kişi değişiyor ama deşik zamanlrda cevre illerdende sıksık gelen arkadaşlarımız mevcut değişik işler için
H hakanisik Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer Yozgat 14 Şub 2014 #9 Ynt: Yozgatta Kimler Var amatörcüler olarak yaptığınız bir etkinlik var mı?
gökşan Kamp I Mesajlar 120 Tepkime Puanı 0 3 May 2014 #10 Ynt: Yozgatta Kimler Var slm arkadaşlar duyuyorum artık yozgattada offroad yapanlar varmış ama paylaşım yok hiç şöle gezdiniz yerlerin resmini vidyosunuda paylaşsanızda bizde memleket hasreti gidersek sevinirim saygılarımla ankaradan yozgatlı ekrem
Ynt: Yozgatta Kimler Var slm arkadaşlar duyuyorum artık yozgattada offroad yapanlar varmış ama paylaşım yok hiç şöle gezdiniz yerlerin resmini vidyosunuda paylaşsanızda bizde memleket hasreti gidersek sevinirim saygılarımla ankaradan yozgatlı ekrem
Mustafa E Doğada Olmak Güzel Şey... Mesajlar 537 Tepkime Puanı 4 Yer Yozgat 14 Eki 2018 #11 Uzun zamandır kimse yazmamış. Varmı hala bakan siteye.