KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Arkadaşlar ,
22 Eylül 2007 Cumartesi Jülide ile Yukarı Kavron Yaylasından Kaçkar Buzullara olan yürüyüşümüzün resimlerini bu başlık altında paylaşalım dedim.
Yukarı Kavrun'dan Kareler, (22.09.2007 / 13:30 - 18:30)
Arkada Kaçkar Dağlarının Dik Zirveleri
Buzuldan Gelen sular ile oluşmuş Dere
Y.Kavron'dan uzaklaştıkça manzaramız değişiyor.
Sabahın Erken saatlerinde Y. Kavrun ( 23.09.2007 / 05:30 )
Adaş ,
E-postanda sorduğun soruyu yanıtlayamadığın için Özür Dilerim.
Kaçkarın Kralı diye bahsettiğin kişi ile karşılaşmadık. Belki Y.Kavrun da çeşme yakınında ki oturanların içinde idi. Bilemiyorum yani.
Öküz Yatağına giden Patikanın başlangıcında ki tahta kapı.
Trabzon Tenis ve Dağcılık Kulübünden Erhan TERZİ'den aldığımız bilgiye göre Öküzleri otlaması için yukarıya çıkarıyorlar. Aşağıya inemesinler diye kapıyı kapatıyorlarmış
Bence Öküz Yatağı ismini en iyi burası hak ediyor. Resimde görülen otlar bayağı bir büyümüş aynı bol pamuklu yer yatağı gibi
Bu da Trabzon'dan Adaşımız Karadeniz Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübünün Başkanı Murat Eray KORKMAZ.
Onlar kulüp olarak Buzul Eğitimi için Kaçkar'a gelmişlerdi.
Karşılaşabilmek şans eseri oldu.Eğitim çalışmasını biliyordum lakin Dünya küçükmüş.
Ynt: Yukarı Kavrun'dan Kaçkar Buzula (22 Eylül 2007)
arkadaşım resimler harikaymış biz yusufeli tarafından dillber düzünden çıktık ama bu rotayı görmeyi çok istemiştim hep saol arkadaşım .ama zirveye çıkış resimlerini göremedik.