KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Harika bir gezi olmus ellerinize kollariniza herseyden öte FEROZA lariniza SAGLİK olsun.İnanin izlerken bile heyecan duydum.
en kisa zamanda bir araya gelme önerisiyle...
Bu arada FEROZA nin ustu iyiki acik degilmis ;D ;D ;D
Her fırsatta değiniyorum,benim Ülkem çok güzel.Ağaci, çiçeği,böceği hatta çamuru bile.Bu Ülke sonsuza dek hep bizim olmalı, bizim kalmalı.
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler,yıllardır hep çalıştık,sağ olursak bundan sonra gezip göreceğiz,yaşayacağız bu güzellikleri.Elimizde sizin aracınız gibi bir araç yok,ama çamura batmadiğimiz sürece çok rahat olmasa da biz de dağlara tırmanabiliyoruz.
Harika bir gezi olmus ellerinize kollariniza herseyden öte FEROZA lariniza SAGLİK olsun.İnanin izlerken bile heyecan duydum.
en kisa zamanda bir araya gelme önerisiyle...
Bu arada FEROZA nin ustu iyiki acik degilmis ;D ;D ;D
Turgut bey teşekkürler..
Buradan bütün Ferozacı arkaşlarıma çagrı yapıyorum..17-18 eylülde Düzcede düzenlenen offroad şenligine bekliyoruz..inşallah orada bir aksilik olmazsa buluşuruz..
Her fırsatta değiniyorum,benim Ülkem çok güzel.Ağaci, çiçeği,böceği hatta çamuru bile.Bu Ülke sonsuza dek hep bizim olmalı, bizim kalmalı.
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler,yıllardır hep çalıştık,sağ olursak bundan sonra gezip göreceğiz,yaşayacağız bu güzellikleri.Elimizde sizin aracınız gibi bir araç yok,ama çamura batmadiğimiz sürece çok rahat olmasa da biz de dağlara tırmanabiliyoruz.
OK kayitlarima aldim nazik davetinizi....Umuyorum benimde o tarihte extram cikmaz ve sizinle birlikte olurum.tabiii burdanda istanbuldaki dostlarimida unutmus sayilmam. heyyy duyun sesimi......bakiniz İsmail beyimiz bizleri davet etmekte.....
paylaşımlar için teşekkür ederim.Bende yarın sabah gitsem mi diye düşünüyordum,ama yaylaları görünce içim daha da açıldı.
Bu sene yalovadaki yaylalar çok hoşuma gitmişti.