KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu konuda çok bilgim yok ancak bugün muayene istasyonunda Zenon takılı olan bir aracı muayeneden geçirmediler. Zenonu söktür orjinal ampulünü taktırıp geleceksiniz dediler.
Bu konuda çok bilgim yok ancak bugün muayene istasyonunda Zenon takılı olan bir aracı muayeneden geçirmediler. Zenonu söktür orjinal ampulünü taktırıp geleceksiniz dediler.
iyi akşamlar duster ailesi
Benim niyetim zenondan ziyade philips marka beyaz ampul(5000k) düşünüyorum fakat watt olayından emin degilim demek istedigim aracın üstündeki sisler ve normal farlar 55 watt mıdır? daha yüksek watt alıpta sigortada sorun yaşamak istemiyorum..
Benim bildiğim kadarıyla da sis farında beyaz ışık olmaz, siste beyaz ışık tam tersi etki yapıyor ve dağılıyor hiç bir işe yaramıyor diye bir yazı okumuştum.Siste sarı far öneriyorlar bilginize tabi amaç gerçekten siste kullanmaksa ... ;D
4x2 Beyaz full bir duster sahibiyim , Farlarımı zenon'a çevirmek istiyorum , bu konuda fiyat ve model konusunda yardımcı olabılırsenız cok sevınırım halen kararsızım , saygılar...
Şu güzelim DUSTER aracınıza DOĞAN Görünümlü ŞAHİN muamelesi yapmayınız...yazıktır günahtır...kendi sınıfında gayet başarılı bir araç...orasını burasını bozmayın...gayet güzel far sistemi var...gayet güzel sis lambası var...daha ne istersiniz bu araçtan yahu...
Ben ne yalan söyliyeyim...yollarda çakma zenonlu araç gördüğüm zaman epey bi saydırıyorum...Çünkü benim Trafik emniyetimi çok kötü bir şekilde bozuyor..bizde can taşıyoruz...biline...
Değişiklik yapmak istiyorsan ...Bu araca yapılan bir sürü değişiklikler var...Yapılmaması gereken ...karşı aracın seyir emniyetini bozacak olan değişikliklerdir...Zenonda bunların başında gelir...
sayın öztürk arabama bir çok şey yaptım ve yapıyorum ama dedigin bilgiye saygı duyuyorum haklısın.hem bu trafik kurallarını düşünerek hemde sislerin degişi mi için ön çamurluk yani davlumbazların sökülmesi gerekiyo oldukça zahmetli bi iş vazgeç orjinal halıne devam.. saygılar (merak eden arkadaşlarımız varsa sisler h11 m tec 5000k 200tl piyasada var çok saglam bi takımdır)
Benim bildiğim kadarıyla da sis farında beyaz ışık olmaz, siste beyaz ışık tam tersi etki yapıyor ve dağılıyor hiç bir işe yaramıyor diye bir yazı okumuştum.Siste sarı far öneriyorlar bilginize tabi amaç gerçekten siste kullanmaksa ... ;D
saolun bilginiz için vazgeçtim baya zahmetli bir iş ön lastiklerin sökülüp çamurluklar açıldıktan sonra sis farına ulaşıyomuş ve piyasadakı saglam markalar epey bi pahalı