Zıpkınla Balık Avı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Önder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 221
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,754

Etiketler
Ynt: Zıpkınla Balık Avı

ZEUSSSS' Alıntı:
ilhan bey geldiğinizde misafirim olun herzaman beklerim beraber minekop tarlasını ziyaret ederiz

Teşkküer ederim. Sezonda Adanaya gelirsem mutlaka takımlarımıda getireceğim.

Brader hayatta mısın sen yaa

Maşallah Selçuk güzel av olmuş.Döktürmüşsün yine. Bir önce ki sayfada ki sığ kayalık yer neresei bir tiyo geçsene

meseregan' Alıntı:
Brader hayatta mısın sen yaa

Maşallah Selçuk güzel av olmuş.Döktürmüşsün yine. Bir önce ki sayfada ki sığ kayalık yer neresei bir tiyo geçsene

Yaşamaya çalışıyorum dostum güzel taşlar var hazırlıkları yap beraber gidelim güzel avlar yapalım

Önümüz de ki haftadan sonra müsait olacağım. İşler çok karışık bu aralar. Kafam rahatlasın sonra dediğin gibi takılırız

İyi bak kendine.

ZEUSSSS' Alıntı:
.....................

Balıktan pek anlamadığım için affınıza sığınarak soruyorum. O çoklu balık fotoğrafındaki balıkların cinsi nedir. Biz Antalya Lara'ya hanımla yüzmeye gittiğimizde vaktimizin yarısını kayalıklarda ve kumda seyreden balıkları seyretmekle geçiririz. Önce fotoğraftakine benzer balıkları gördük. Araştırdık mırmır olduğunu öğrendik. Fotoğraftakinden farkı, foto.dakinde kuyruğun önünde siyah halka var. biz de daha sonra aynı sizin tuttuğunuzdan gördük. Buna da melanur dediler. Birbirine o kadar benziyor ve nette fotoğraflar birbirine o kadar girmiş ki anlayamadık. Lütfen söylermisiniz tuttuğunuz balığın cinsi nedir.

Bir de başı lacivert, ve çeşitli desenler bulunan gerisi tamamen sarı bir balık var. Aynı Kızıldeniz'deki balıklar gibi. Acaba cinsini biliyormusunuz. Şimdiden teşekkürler.