ZJ 43 Nolu Arıza Kodunun Anlamı Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KAZAKJR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,868

KAZAKJR

Kamp II
Yer
İstanbul
Arkadaşlar , akşam eve dönerken 'chek engine' lambası yandı. Kontak düğmesinden aldığım kod 43 .Aracım ZJ .
43 no lu arıza kodunun anlamı bilen varsa yardımlarınızı beklerim.
Teşekkürler.

Etiketler

Ynt: ZJ 43 Nolu Arıza Kodunun Anlamı Nedir?

KAZAKJR' Alıntı:
Arkadaşlar , akşam eve dönerken 'chek engine' lambası yandı. Kontak düğmesinden aldığım kod 43 .Aracım ZJ .
43 no lu arıza kodunun anlamı bilen varsa yardımlarınızı beklerim.
Teşekkürler.

aynı kodu bende alıyorum yani 43 kod ne anlma geliyormuş net olara öğrenebildiniz mi??

bekirnayır' Alıntı:
aynı kodu bende alıyorum yani 43 kod ne anlma geliyormuş net olara öğrenebildiniz mi??

lpg sistemi ile ilgili bir problem sebebi ile 43 kodunu vermiş.Ancak 43 kodunun başka arızaları da işaret ettiğini , Adnan beyin verdiği linkten anlayabiliyorum.
İmkan varsa serviste bilgisayara bağlatmakta fayda var.
Kolay gelsin.

43 Misfire. Misfire in one or more cylinders. Anlaşılmamak. Bir veya daha fazla silindir içinde Tekleme.
yada
43 Peak primary coil current not achieved with max dwell time =Pik primer bobin akımı maksimum bekleme süresi ile elde değil

Lpg den kaynaklaniyor cogunlukla Hakan

Bu arıza sadece lpg ile alakalı olmaya bilir.tecrübeyle sabittir.Silidirlerden birinde ateşleme ile ilgili bir sorun olabilir.Araçlar 8 silindirliği olduğu için bunu anlamaya biliriz.Aynı problem bendede olmuştu,servse götürüp bilgisayara bağlattım.3. silindir arada ateşlemediği anlaşıldı.Kontrol için buji söküldü.Daha sonra bujinin porselenin çatlak olduğunu gördük.Değiştirildi sorun kalmadı.Tabi bu sadece bujide olmaya bilir.Buji kablosundada olabilir.Kolay gelsin.