KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
anladım ozaman ya turunu düşüreceğim yada flanş.
ben birde şu sorunu hissettim geri vitesde giderken dönüş yaptığım zaman araç yavaşlıyor gitmekde zorlanıyor gibi hissettiriyor.bunun sebebi ne olabilir.
yanlış bilmiyorsam direksiyon turunu azaltarak sürtmeyi engelliyorlar. benim bir arkadaşım 31 lastik taktığı zaman sürtmeyi kesmek için direksiyon turunu azalttırdı
Turu azaltmak aracın manevra yeteneğini de ciddi anlamda düşürecektir bu durumda arazide en çok gerekli şeylerden birinden mahrum kalınacaktır bence optimum bir çözüm değil
Necmi abi bu hafif sürtmeler için , elbette bir tur kısılmaz . Büyük lastik takınca standart değerden çıkıyoruz ve birşeylerden fedakarlık etmek durumu ortaya çıkıyor
Ulus otonunda dediği gibi eldeki çözümler bunlardan ibaret ne yazık ki ...
teşekkürler.arkadaşlar turu kısaltmak en son tercihim.arazide iyi olalım diye arazi lastiği takıpda.turu düşürüp hareketi kısıtlamak anlamsız bence.lastik kadar turunda çok önemi olduğunu düşünüyorum.flanş en iyi çözüm,flanş sadece arazi taşıtlarına yapılmıyor zaten ankarada bu yolu kullanan yok araç var.iyi usta ile uygun malzeme kullanılırsa sorun olacağını zannetmiyorum.
güle güle kullanın hocam, sanırım benim de sonraki adımım ya böyle temiz bir ZJ veya Discovery II V8, yapılı ZJ lerin arazide yaptıklarına hayran kalmamak elde değil, tekrardan tebrik ediyorum, kazasız belasız kullanmanız temennisi ile....
teşekkürler.inşallah sizede kısmet olur temiz bir zj. 5 gündür kullanıyorum gerçekten çok süper keyifli bir araç.birde şu sürtme sorunu hallolursa tadından yenmez.
teşekkürler.inşallah sizede kısmet olur temiz bir zj. 5 gündür kullanıyorum gerçekten çok süper keyifli bir araç.birde şu sürtme sorunu hallolursa tadından yenmez.
Sanırım Ankaradasınız sanayide özellikle ostim tarafında malzeme satan yerler var orada uygun metal plakayı bulabilirseniz size bunu işlenmesi konusunda yardımcı olabilirim özellikle titanyum plaka bulabilirseniz ben bunu işletirim ve speacerlarınızı yaptırmanıza yardım ederim
arkadaşlar milano marka lpg var aracımda ama ayarı beni şimdiden yıldırdı 2 yere gittim ayar için yapamadılar.bana önerebileceğiniz biryer varmı.beyin logas enjektörler milano.
araç soğukken lpg ye geçince stop ediyo,sıcakken sorun yok.