ZJ , Arkadan Gelen Ses ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ssbman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,209
Ynt: ZJ , Arkadan Gelen Ses ???

evet abi aldık geçengün cüneyite çok güzel ve şık ARB hatta bende alıcam bitane hep bi mani çıkıyo atlıyorum

Etiketler

Abi fotoğrafı var mı ? ARB nin şu komple kapak olanlarında mı aldınız kırmızı kırmızı ;D

Dediğim gibi bu koruma gerçekten yeterli mi? Sonuçta aracın altında ilk hedef diffransiyel

parça budur
http://www.sahibinden.com/arb_0750002_on_dana_30_jeep_arb_diff_kapagi_-yag_seviye_cubu-02WQQaXQQ12673061WQQpXQQdisplayitem

geçenlerde 4 kutu sprey boya aldım kanala aracı çekip güzelce temizledikten sonra alt takımları ve çamurluk içlerini boyadım görenler hayran kaldı maliyeti 24 TL

Arb güzelde 225$ çok. Ateş bey siz istanbulda daha mı ucuza buldunuz. Ama 200$ olsa bile fazla olur bana. 200$' a bisürü şey yaptırabilirim. Linkteki çubuklular daha maço hem bence.

beatrix' Alıntı:
Peki senin fikrin ne?
ergun abi beni çok iyi tanıyosun senide çok sever ve sayarım birikim ve tecrübelerinede değer veririm bunuda çok iyi biliyosun , bu aparatı daha almadığıma göre sence fikrim ne

alfonse teşekkürler, okulda cicili bicili kızlarımız ciddi park problemleri yaşadığından hemen her gün tamponun bi tarafını aşınmış buluyorum, gına geldi

Sorun tamponsa sadece alıyorsun ARB tamponu çarpan üzülüyor sen gülüyorsun Gerçi oda , öne arkaya alsan yada yaptırsan kaç defa tamir boya parasına malolur hesaplamak lazım ...

Barış

ssbman' Alıntı:
Sorun tamponsa sadece alıyorsun ARB tamponu çarpan üzülüyor sen gülüyorsun Gerçi oda , öne arkaya alsan yada yaptırsan kaç defa tamir boya parasına malolur hesaplamak lazım ...

Barış

ARB tamponu bir kere alıyorsun birdahada tampon olayını kafandan siliyorsun...
ARB çarpışma testlerinde araç akordiyon olurken tamponun sadece boyası çiziliyor....

ates' Alıntı:
ergun abi beni çok iyi tanıyosun senide çok sever ve sayarım birikim ve tecrübelerinede değer veririm bunuda çok iyi biliyosun , bu aparatı daha almadığıma göre sence fikrim ne
Ateş bey, ergun bey sizi tanıyorda, ben/biz tanımıyoruz Bende de sizinki ile aynı araç var, biliyorsunuz ve tecrübeleriniz önemli benim için. Buradan okuduğum kadarıyla akıllı birisiniz. Siz kullanmasanızda fikrinizi alabilir miyiz? Tereddütlerim üstte bi yerde yazıyor.
Teşekkürler...
Sağlıcakla....