Ynt: ZJ Çift mafsallı şaft için grasörlüklü mafsal merkezleme parçası...
Bu konuya uzunca süredir yazmadım....
Çünkü, bahsettiğim alışverişim ile ilgili kabus
gibi anlar yaşadım, sinirlerim bozuldu
Bu bahsettiğim ürünleri bi kaç farklı satıcıdan satın almıştım, herbirine kargo ödemem mantıksızdı...
Internet ortamında çalışan packet forwarding fimaları var...
Elkhart-Indiana-USA de olan www.viaddress.com diye bi firma var. Ücretsiz üye oldum ve bana bi ait bi Amerika adresi verdiler...
Güya ürünleri buraya gönderttikten sonra bunlar malları birleştirip bana tek bi paket halinde göndereceklerdi...
Aralık sonunda alışverişlerim bitmiş, ürünler bu aracı firmaya gitmişti...
Fakat bu adamlarn dijital ekranları bozuldu, maillerimi ve telefonlarımı haftalar boyunca cevaplamadılar...
Ürünlerimi gasp etmişlerdi... Biraz araştırma yapınca bu firmadan çok şikayet olduğunu ve Elkhart' taki Sheriff bürosunun bu firmayı takip ettiğini öğrendim... Hatta dedektif Ray Caples takip ediyordu, mailleştik felan...
Sayelerinde Elkhart' taki zenci menci bayan polislerle felan telde ahbap oldum ;D
Artık dolandırıldığımı düşünüp kendilerini Elkhart Sheriff County' e şikayet edeceğimi felan yazdım...
Beni tatlı özürlerle biraz oyalayıp ürünlerimi gönderdilerler...
Avlanayım derken neredeyse av oluyordum ;D
Alışverişimden Yaklaşık 2 ay sonra, 7 grasörlüklü mafsalım (gerekir diye fazladan almıştım), 1 grasörlüklü mafsal merkezleme şeysim
, grasörlüklü merkezleme şeysiyle kullanamayacak olsamda toz lastiğim, ve o garip
grasörlük için gereken gres tabancası adaptörü (Grease Gun Needle Nose Adaptor) elime geçti...
Aptal ve şapşal olduğumu düşündüğüm kabus dolu gecelerden
;D sonra yaptığım alışverişin bana 160usd kar getirdiğini öğrenince tüm neşem yerine geldi... ;D
Ama bu iki ay zarfındada aracımın şaftından gelen cıyyk cıyyııkk sesler kesildi ;D ;D
Gene Jeep markasının klasik bi özelliği ile karşı karşıyaydım anlaşılan
"Self Maintenance"
;D ;D ;D "Kendi Kendiliğinden Tamir Olma" ;D ;D ;D