ZJ LER İÇİN RoughCountry 3,5 KİT YARDİMMMM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altunsu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,084

altunsu53

RİZE OFF ROAD SPOR KULUBU RİZOFF
Yer
RİZE
Herkese öncelikle merhabalar 97 model zj me arızıde daha rahat kullanmak için yükseltme kiti takmak istiyorum ve bir çok marka ve fiyat farklılığı var bu işlere yeni merak saran biri içinde doğru karar vermek bıraz zor oluyor.Nitekim nette dolaşirken RoughCountry marka kiti 900 dolara buldum gayet fıyat uygun geldı ama ebay motors diye yabancı bır sıtede aynı urunu 350 dolar+53 dolar naklıye bedelıyle 403 dolara temın edebılıyoruz.
Siz abılerımden isteğim bu kit hakkında bana fikir vermenız hatta kullananlar varsa onların düşüncelerını paylaşmalarını istiyorum herkese teşekkurler..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370391645737&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

Etiketler
Ynt: ZJ LER İÇİN RoughCountry 3,5 KİT YARDİMMMM

vermiş olduğunuz linkte kitin fiyatı 379 $ türkiye kargo maliyeti ups 1098.45 $ toplamda 1477.25$ artı gümrük masrafı sanırım yanlış baktınız ????

mrb,ben bu kiti taktım bende de 5,9 var,daha once aracımı takozla yukseltmiştim,yakalsık 2 hafta once bu kıtı taktım cok memnunum arac resmen kasıla kasıla yuruyormus,suan cok rahatladı ve konfor artmakla beraber aractaki sesler cogu kesildi tavsiye ederim..

kaça mal edebıldınız kiti???