Ynt: ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!
beatrix' Alıntı:
katalizör yada katalitik konvektörü zaten yıllar önce bozulduğu için çıkartıp yerine eksozt takmıştım, şimdi onuda kaldırıp attım, yani arabada fazla ne var ne yok kaldırıp atıyorum....
Bende bu durumun sıkıntısını çekiyorum. Sabah işe gidince 2 sokak öteden personel geldiğimi anlıyor. Bırakıyor gazeteyi, çayı , poğaçayı iş yapmaya başlıyor. Bi gün yıkamacıya bırakıp öyle gittim işe bi baktım oohhhh masada çaylar börekler elde gazateler saat 10 millet keyif yapıyor. Abi arabasız mı geldin dediler hemen ;D
alpaslanepli' Alıntı:
Bende bu durumun sıkıntısını çekiyorum. Sabah işe gidince 2 sokak öteden personel geldiğimi anlıyor. Bırakıyor gazeteyi, çayı , poğaçayı iş yapmaya başlıyor. Bi gün yıkamacıya bırakıp öyle gittim işe bi baktım oohhhh masada çaylar börekler elde gazateler saat 10 millet keyif yapıyor. Abi arabasız mı geldin dediler hemen ;D
Gecenin bu saatinde bizim hanım hışımla ofis odama girdi ve beni bu halde görünce "Hiiiiiii..... sen iyice kafayı yedin...!!" dedi gitti.... : : : ne demek istedi?!?! : : ;D ;D
Bi dakka; bahçeden dal alıyorum; "eksoztmu?, katalizörmü?, eksoztmu?, katalizörmü?" abiii yaaaa biz bu işi papatya yapraklarıyla yapmıyormuyduk?!?!? işallah bizim Albay beni birde böyle görmez....