Ynt: ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!
Engin baba vallahi imkanım olsa seninle giderim Avustralya'ya. Kopamadın o sayfadan. Ergun abi varsa koy sende yeni resimler. Bakıp bakıp ah çekiyoruz ama bakmadanda edemiyoruz..
yaw alpaslancım bir avrupa seyahatim var 1978 1 ay ama 20 yaşındayım ozaman utanıyorum resim koymaya ozamanlar fotoğraf makineleri kısıtlı dandik poloroidler havalı makine ama isviçre fenaydı .şimdi ergun bey foto koyunca dinleniyorum seyrederken
anerkad' Alıntı:
yaw alpaslancım bir avrupa seyahatim var 1978 1 ay ama 20 yaşındayım ozaman utanıyorum resim koymaya ozamanlar fotoğraf makineleri kısıtlı dandik poloroidler havalı makine ama isviçre fenaydı .şimdi ergun bey foto koyunca dinleniyorum seyrederken
Babacım hemen bu resimlerin olduğu bir konu açman lazım. O dandik dediklerin o günün şartlarında kimbilir nelerdi. Buram buram nostalji kokuyordur onlar. Ne keyifle bakılır onlara. Ben olsam mahrum etmezdim o resimlerden siteyi...
alpaslanepli' Alıntı:
Babacım hemen bu resimlerin olduğu bir konu açman lazım. O dandik dediklerin o günün şartlarında kimbilir nelerdi. Buram buram nostalji kokuyordur onlar. Ne keyifle bakılır onlara. Ben olsam mahrum etmezdim o resimlerden siteyi...
Kafamdaki negatif soruları bir türlü atamadığım için sonunda gidip taktırdım yine yerine....!
İnanması güç ama gerçek...;
Eksozu çıkartmadan evvel yakıt tüketimi tavandaki göstergede 100 km.de 17.5 'di. Eksozu çıkarttıktan sonra 15 gün boyunca 16.2 - 16.4 arasında seyir etti.
Eksozu tekrar taktıktan sonra yakıt tüketimi tekrar 17.4'e yükseldi...!