Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum
ccnmt' Alıntı:
bende ZJ 5.2 var.. LPG ayarım benim araçta en kısık seviyede.. benim merak ettiğim bir durum, ayarı açtırırsak performansta kaydedeğer bir iyileştirme sağlayabilir miyim ve yakıtı ne kadar etkiler? konuştuğum insanlardan hep farklı sesler çıkıyor.. diğre merakım motordaki sürtünme LPG de fazla olur ve ömrünü yarı yarıya yersin demeleri.. bu durum için BOR önerdiler.. kullanan varsa ne gibi bir değişiklikle yada güzellikle karşılaşmıştır? tecrübeli arkadaşlar bu konularda beni ve ilgilenenleri aydınlatırsa sevinirim.. herkese keyifli sürüşler..
ben bor gibi katkıları çok mantıklı bulmuyorum, motorun çalışma prensibini etkileyebilecek şeylerden mümkün olduğunca kaçınmak bana daha doğru geliyor açıkçası, günlük kullandığım bir araç olmasa zj yi lpg li olarak alma taraftarı da değildim.. tabi böyle katkıları kendim kullanmadığımdan neticede bir tecrübemde yok, fikir sadece..
lpg ayarı konusunda şunu söyleyebilirim her aracın en rahat nefes aldığı, en randımanlı çalıştığı ayarı bulmak, sonrada o ayardan şaşmamak lazım, bu da demektir ki bunu yapabilen ustanızdan şaşmamak lazım. lpg ayarının kısılması, açılması falan bence çok olumlu katkılar sağlamaz, neden ? çünkü bu ayarın tek bir doğru noktası var, bu noktada da araç en sağlıklı, en verimli şekilde çalışır, kısarsanız sistemde yeterli lpg kullanılamaz, böyle olunca araç çekişten düşer, çekişten düşünce otomatikman daha fazla yakar, fazla açarsanız bu seferde gaza boğulur araç, hem pis bi koku duyarsınız hemde yine verimli çalışamaz, verimli olamayıncada yine çekişten düşer, çok yakar.. işi iyi bilen bir ustanın maksimum verimli olacak şekilde ayar yapması en iyisi bence...
not: sıralı sistem daha farklı olabilir bu söylediklerim klasik sistem lpg için geçerli.. iyi bir ustanız olursa yılda en çok iki defa ayarlatmaya gidersiniz, 5 dakkada da ayarlatırsınız, biter