Zj'yi Yükseltmek İçin ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,371

mirkan

Jeep (ZJ) 4.0
Yer
Türkiye
merhaba 93 model grand cherokee sahibiyim geçen hafta goodyear wrangker at-r 30x9.50 r15 (235-75-15) latik aldım gayette memnunum sormak istediğim nette gezinirken bulduğum flanş ve yükseltmek için aparat yükseltme aparatını istediğim boyda sipariş verebiliyormuşum . elimde fukda tramp trac mt-r 31x10.50 r15 lastikler ve 10 inch ofsetli arazi jantları mevcut fakat araca uymuyor bu problemi yükseltme aparatı ve flanş ile çözebilirmiyim . yükseltme aparatı maksimum kaç cm olabilir 3.5 cm flanşın artısı ve eksisi ne olur her 2 jant ve lastik takımıylada kullanmak istiyorum . cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . saygılar . http://www.sahibinden.com/zj_grand_cherokee_yukseltme_kiti-71WQQaXQQ12913212WQQpXQQdisplayitem&keyword=cherokee

güçlendirilmiş ön düzen sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

http://www.sahibinden.com/18050_82_guclendirilmis_on_duzen_sistemi_cherokee_icin-02WQQaXQQ12412193WQQpXQQdisplayitem&keyword=cherokee

Etiketler
Ynt: Zj'yi Yükseltmek İçin ?..

abi forum uyuyormu yaw yarın gidip taktırmayı düşünüyorum yanlış birşey yapmayayım . forumda araştırdım ama tatmin edici cevaplar bulamadım

nette gördüğün ilanın sahibi site üyemiz.kendisine özelden mesaj at istersen...

eyvallah hocam da özel mesaj atsamıyorum atsam bile arkadaşın kullanıcı adını bilmiyorum

arkadaşımızın kullanıcı adı serkann.mesaj atmak için 20 mesaj sayısına ulaşmalısın bord oyunu oynayarak sayını yükselt bu taktikde aramızda kalsın

eyw. üstad yakında aranızdayımm arbayı bi halledeyim

bakman gereken link bu merak ettiklerinle alakalı ve konudaki serkanda bu arkadaş

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23039.0

2' yükseltmeden üzerine bisürü değişiklik istter. lift kiti satan serdar. alttakide tar otonun. Burada çok sevilir. Taar otoya git, birdaha başkdsa yere gitmezsin.

duman' Alıntı:
arkadaşımızın kullanıcı adı serkann.mesaj atmak için 20 mesaj sayısına ulaşmalısın bord oyunu oynayarak sayını yükselt bu taktikde aramızda kalsın
Kimse görmedi, merak etme....

Alfonse' Alıntı:
2' yükseltmeden üzerine bisürü değişiklik istter. lift kiti satan serdar. alttakide tar otonun. Burada çok sevilir. Taar otoya git, birdaha başkdsa yere gitmezsin.

abicim ben o tar otoya bir gideyim çıkmayacam zaten kovulana kadar forumu pek takip edemiyorum rica etsem gezi düzenleyeceğiniz zaman banada özel mesaj atarmı acaba abilerim büyüklerim

Alfonse' Alıntı:
ne gibi değişiklikler ister bilgilendirirmisin bizi?

bi aralar aklımda arabayı alçaltıp 20 jant takmak vardı .... düşünüyorumda ne kadar komik olurmuşşş

serkann' Alıntı:
ne gibi değişiklikler ister bilgilendirirmisin bizi?
Serkan bey bende bunu bu sitede öğrendim, sizde vardınız o tartışmalarda yanlış hatırlamıyorsam, dalga mı geçiyorsunuz.. Lütfen.... Herale smile koymayı unuttunuz....

Alfonse' Alıntı:
Serkan bey bende bunu bu sitede öğrendim, sizde vardınız o tartışmalarda yanlış hatırlamıyorsam, dalga mı geçiyorsunuz.. Lütfen.... Herale smile koymayı unuttunuz....
ben 2'' yukseltme ile ilgili bir tartışma hatırlamıyorum.konuşarı karıştırmış olmayasın?

Bence bir yanlış anlaşılma durumu var karşılıklı

Sanırım Alfonse 2" üzerine yani 3 - 3,5 - 4 " gibi yükseltmelerde başka değişiklikler gerektiğini dolayısıyla 2" de değişiklik gerekmediğini söylmiş . Tabi ben böyle anladım

Saygılar
Barış

bende öyle umuyorum barış