merhaba 93 model grand cherokee sahibiyim geçen hafta goodyear wrangker at-r 30x9.50 r15 (235-75-15) latik aldım gayette memnunum sormak istediğim nette gezinirken bulduğum flanş ve yükseltmek için aparat yükseltme aparatını istediğim boyda sipariş verebiliyormuşum . elimde fukda tramp trac mt-r 31x10.50 r15 lastikler ve 10 inch ofsetli arazi jantları mevcut fakat araca uymuyor bu problemi yükseltme aparatı ve flanş ile çözebilirmiyim . yükseltme aparatı maksimum kaç cm olabilir 3.5 cm flanşın artısı ve eksisi ne olur her 2 jant ve lastik takımıylada kullanmak istiyorum . cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . saygılar . http://www.sahibinden.com/zj_grand_cherokee_yukseltme_kiti-71WQQaXQQ12913212WQQpXQQdisplayitem&keyword=cherokee
güçlendirilmiş ön düzen sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
2' yükseltmeden üzerine bisürü değişiklik istter. lift kiti satan serdar. alttakide tar otonun. Burada çok sevilir. Taar otoya git, birdaha başkdsa yere gitmezsin.
2' yükseltmeden üzerine bisürü değişiklik istter. lift kiti satan serdar. alttakide tar otonun. Burada çok sevilir. Taar otoya git, birdaha başkdsa yere gitmezsin.
abicim ben o tar otoya bir gideyim çıkmayacam zaten kovulana kadar forumu pek takip edemiyorum rica etsem gezi düzenleyeceğiniz zaman banada özel mesaj atarmı acaba abilerim büyüklerim
Serkan bey bende bunu bu sitede öğrendim, sizde vardınız o tartışmalarda yanlış hatırlamıyorsam, dalga mı geçiyorsunuz.. Lütfen.... Herale smile koymayı unuttunuz....
Serkan bey bende bunu bu sitede öğrendim, sizde vardınız o tartışmalarda yanlış hatırlamıyorsam, dalga mı geçiyorsunuz.. Lütfen.... Herale smile koymayı unuttunuz....
Sanırım Alfonse 2" üzerine yani 3 - 3,5 - 4 " gibi yükseltmelerde başka değişiklikler gerektiğini dolayısıyla 2" de değişiklik gerekmediğini söylmiş . Tabi ben böyle anladım
Sanırım Alfonse 2" üzerine yani 3 - 3,5 - 4 " gibi yükseltmelerde başka değişiklikler gerektiğini dolayısıyla 2" de değişiklik gerekmediğini söylmiş . Tabi ben böyle anladım