1071alp5561 kullanıcısının son içeriği

1. 1

Acilllllllll Sj 410 Baskı Balata Ve İstavros

Ynt: Acilllllllll Sj 410 Baskı Balata Ve İstavros abim cok saol az sonra deneyeceğim dediğini....bakalım sj410 da da aynımıdır..
  2. 1

Ynt: Acilllllllll Sj 410 Baskı Balata Ve İstavros ABİM SEN İŞİ BİLİYOSUN MASALLAH....AMA BİZDEKİNDE SADECE 4X4 E GECERKEN ISIK YANIYOR DİĞERLERİ LAMBASIZ VALLA....MESELA SU DİKKATİMİ CEKTİ....ARAZİ VİTESİNDE NORMAL VİTES GİBİ 3 E DOĞRU ATTIM NORMAL VİTESİ 1 E ATTIM ARABA OLDUGU YERDE...
  3. 1

Ynt: Acilllllllll Sj 410 Baskı Balata Ve İstavros saol freelander abim ama hiçbir usta ondan da süphelenmedi ne yalan söylim...abim arazi vitesinde aynı normal vites gibi 3 atar gibi bi bölüm var ona atıp normal 1 e attım arabayı hiç hareket etmedi...samura in arazi bölümlerini bile...
  4. 1

Ynt: Acilllllllll Sj 410 Baskı Balata Ve İstavros VE BASKI İÇİN MURAT 131 BASKISI FALAN OLUYOR YAZIYOR....SAMSUNDA BULAMIYORUM......HANGİ ARACINKİ SUZİKİ SAMURAİ SJ410 A UYGUNDUR ORJİNALİ GİBİ?
  5. 1

1.SORUM......MERHABA ABİLER ARANIZA YENİ KATILIYORUM...SJ 410 SAMURAİ 87 MODEL ARABAM VAR..DÜN ÇAMURA GİRDİM VE SAPLANDIM...HİÇBİR TEKER DÖNMEDİ BAYAĞIDA GAZA ASILDIM...PİS KOKU VE DUMANLAR GELDİ...STOPLADIM..10 DK SONRA ASILDIM MÜKEMMEL ÇEKTİ ÇIKTIM..BASKIDAN SÜPHELENİYORUM...DÜZ YOLDA...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.