Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Service Esp System Uyarısı Çözümü
ahmet bey bende aynı sorun oldu 2009 model 1.9 dizel aku degiştim şuan sorun yok 2009 modelerin akü degişim zamanı bu yıl demeki bilgi için tekekürler
Ynt: Grand Vitara 2008-... Kullanim Kitabi
bahadır bey sorun var mesaj acılmıyor benim araç 2009 makyajlı kasa bende türkce kulanma el kitabını aryorum banada yardımcı olursanız memnun olurum saygılar
Ynt: Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında
slm serviste 1200 tl yaptırdıysanız çok iyi güle güle kulanını aracınızı kazasız belasız olsun servis benden 2200 istemişti bu yazdıklarıma
Ynt: Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında
efulim08 slm sizde çok iyi fiyata yaptırmışsınız izmir deki servisler 2000 tl uzeri para talep ediyordular sizdeki yetkili serviste engin usta gibi biri var çok şanslısınız allah razı olsun çok yardımcı olmuştur bana yolunuz düşerse selam...
Ynt: Grand Vitara 1.9 Dizel Direksiyonu Saga Sola Cevirirken Gıcırtı Sesi Geliyor
tuncsaab bey verdiginiz bilgi için teşekur ederim düzgün bir usta bulmalıyım servis ayvalıkta yok izmirde var normal bir usta yapar inşalah
Ynt: Grand Vitara 1.9 Dizel Direksiyonu Saga Sola Cevirirken Gıcırtı Sesi Geliyor
tam sag yada tam sol degil hahif sag sol yaptıgımda gıcırtı yapıyor neden olabilir
2009 model grand vitara arac saga sola dönüşlerde gıcırtı yapıyor nedendir acaba burda bir tamirciye gösterdim birşey yapamadı rotlara yag sıktı gecer dedi ama birşey olmadı dönüşlerde ses yapıyor herhangi bir sıkıntı yaratırmı bilgisi olan aydınlatırsa memnun olurum
2009 model suzukı gv dizel aracıma 60000 bakımı yaptırdım trıger seti devir dayım ponpası v kayışı motor yagı yag filitresi mazot filitresi polen filitresi ön arka fıren balataları hepsi 850 tl ayvalıkta vedat ustaya yaptırdım gercek bir usta servis 3 misli para istiyordu ödedigim fiyat uygunmu...