Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar.yakın zamanda 2012 model 190 beygirlik navaradan almayı planlıyorum.bu araç için dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?kronik problemi var mıdır?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Ynt: Herkese Meraba 2004 Model Suziki Jimny Var Bu Araçlar İçin Chip Tuning Uygulamas
1.3 motor ve turbosuz oldugunu goz onunde bulundurursak en fazla 5 beygir artar.bende jimny sahibiyim bu aracin beygirini arttirmak icin en ucuz yontem komple egzos yaptirmak ve intake kit denilen hava filtre...
Ynt: jimny yakıt
benim araç da 42-43 krş civarı yakıyor ama full klimalı çalışıyor.malum adana'da yaşayınca klimasız olmuyor.sizin için şehiriçi bir deneme yaparım en son.şu an için şehir dışındayım.ben sizi buradan yine bilgilendiririm.saygılarımla..
Ynt: jimny yakıt
Oncelikle yeni araciniz hayirli ugurlu olsun.kazasiz kullanmaniz dilegiyle.bende de 2006 otomatik jimny var.arac teknik olarak gayet az yakiyor fakat sarfiyati tl bazina vurdugumuz zaman biraz fazla oluyor.neyse sorunuza pek kesin degerler veremeyecegim ama orjinal lastik...