33ahmet33 kullanıcısının son içeriği

1. 3

Radyatör Temizliği

hocam benim sorum da araç yakıtı hakkında acaba lpg de ne kadar yakıt tüketimi var bir de 5 kapımı
  2. 3

bu arada izmirde yaşıyorum araç adanada acaba adanada nere var aracı gösterebileceğimiz...

bu arada izmirde yaşıyorum araç adanada acaba adanada nere var aracı gösterebileceğimiz güvenilir tesekkürler
  3. 3

Ustam hayırlı forumlar. yazılarınzı okudum 1.6 jlx5 k düz vites almayı düşünüyorum. yazılanları...

Ustam hayırlı forumlar. yazılarınzı okudum 1.6 jlx5 k düz vites almayı düşünüyorum. yazılanları okumaya çalışıyorum ancak kafam çok karıştı. lpg yakıt tüketimi acaba nasıldır. günlük en az 70km yol gidecem o yüzden yakıtı benim için önemli. tek araç olcak o yüzden emin olamıyorum yardımcı...
  4. 3

Suzuki Vitara 1.6 JLX Hakkında Yardımcı Olurmusunuz ?

herkese merhaba ben de jlx5 kapı düşünüyorum acaba manuel lpg de yakıtı ne kadar kulananlar bilgi verebilr mi
  5. 3

1.6 Vitara Jlx

araç pek ilgi gören bir araç değil herlde
  6. 3

1.6 Vitara Jlx

bu araçtan olan yok mu acaba. yoksa forummu yavaş
  7. 3

1.6 Vitara Jlx

tesekkür ederim inş. 5k kullanan biri bizi aydınlatır sayfa biraz yavaş herhalde. yakınlarımda 5k olsa inceleyip kullanma fırsatım olsa çok iyi olcak aslında. birinci ağızdan yorum almak önemli.
  8. 3

1.6 Vitara Jlx

anladım tesekkür ederim. kafam çok karıştı bakalm napcaz. 5k kullanlar yorumlarını esirgemezlerse çok sevinirim
  9. 3

1.6 Vitara Jlx

evet hava yastığı abs olması lazım. 5k şehir içi ne kadar lpg tüketir acaba?
  10. 3

1.6 Vitara Jlx

tesekkür ederim. alacagım vitara 2000 model 5k sanırsam sizinki japon ama benim lacagım ispanyol yanlış bilmiyorsam. fark varmıdır. bir de nelere bakılması lazım özellikle motorda. sehir içi tüketim nasıl acaba
  11. 3

1.6 Vitara Jlx

Öncelikle herkese hayırlı forumlar dilerim. hali hazırda bir jlx var alamayı niyetliyorum ancak kararsız kaldım. bu konuda da çok fazla tecrübem de yok. siteden okuyup biseyler öğrenmeye çalışıyorum. ancak bizzat kullanlardan yorumlarını merak ediyorum. aracın yakıtı yol tutuşu servis bakım...
  12. 3

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederim. anladığım kadarıyla temiz ve az km bir araç bulmak lazım o da fiyatları biraz yüksek malesef piyasayı şişirdiler iyice. bir de 1.9dssi dizellleri merak ediyorum aralarında nasıl bir fark var acaba hem performans yakıt ve servis masraf olarak sonuçta...
  13. 3

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

hocam 2006 yeni kasa benzinli mi dizel mi acaba aracınız. acaab arac hakkında tecrübelerinizi aktarabilrmisiniz kısaca mümkünse
  14. 3

Suzuki Vitara V6

sitede okunma sayısı olarak baya yüksek ama cevap verme olarak biraz yavaş ilerliyor. bir de araştırdığımız araçlar elinde olanlar yorum yapsalar daha iyi anlardık. benim vitara birinci tercihim. yeni kasa km düşük bakımlı olduktan sonra çok fazla sorun cıkarmaz herlde diye düşünüyorum. ama...
  15. 3

Suzuki Vitara V6

bende yeni kasa 2.0 gv leri araştırmaktayım. okuduğum ve araştırdığım kadarıyla zamanında bakımı yapılmamış araçlardan uzak durmak lazım. temiz bulunursa sorunsuz oluyorlarmış ama sıkıntılı olursa baya bi uğratırıyor anladığım kadarıyla. düşündükçe insanın kafa iyice karışıyor:(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri