Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(d )konumunda bazen hiç sorun yok bazense yolda 4 ten 3 atıyor bazen kalkıştan sonra bir üst vitese geçiş sağlamıyor anlıyacağınız bu iş gerçekten çok can sıkıyor ayrıca şanzıman indireli daha 500 km olmadı balatalar değişti takım halinde yağ ve filitre değişti tribün revizyona gönderildi ve...
Ynt: 96 Zj Hararet Sorunu Motoru Kapatınca
hayır yok hatta bugun trafikte hiç takılmadan 80 km yol yaptım aracı stop ettim hiç bir sıkıntı oluşmadı üst hortum basıncıda normal gibiydi anlam veremedim radyatörcüyede gitiim müsait değildi ama hala %80 kapak diyor motorcularda aynı şekilde bakalım...
araçla yoda giderken yada trafikte sorun yok ama motoru kapattığımda yedek su kabında fokurdamaya başlıyor hatta suyu taşma bile yapıyor bende motor suyu kahverengi paslı görünüyor diye radyatörcüye gösterdim tıkalı olma ihtimaline karşı ancak bana sorunun radyatör değil conta olduğunu...
Ynt: 96 Zj Şanzıman Sorunu
bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ewet yanık yağ kokusuda var bu arada önerebileceğiniz istanbul içinde iyi usta varsa çok memnun olurum
arkadaşlar öncelikle sitede bilgi paylaşımı yapan bütün arkadaşlara teşekkürler
96 model grand cherokee aracımda rampa yukarı kalkışlarda araçta titreme özellikle fazla gaz verildiğinde yapıyor ve vites geşişlerinde bi uğultu oluyor sanki balata kaçırıyormuş gibi bi kaçtane usta gezdim biri...