34snf kullanıcısının son içeriği

1. 3

Antalya'da Yeni Bir Kamping; Pınara Kamping - Tekirova

Ynt: Antalya'da Yeni Bir Kamping; Pınara Kamping - Tekirova ben az önce aradım malrsef kapanmış :'(
  2. 3

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris hocam inşallah en kısa sürede sorun çözülür. çünkü biz 4 arkadaş 28 haziran için istanbuldan yola çıkmak üzere hazırlıklarımıza başladık bile. :(
  3. 3

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Arkadaşlar merhabalar, hala kamp alanının açılması hakkında net bir bilgi gelmedi mi?
  4. 3

Size de merhabalar; karavanınızı çok beğenmiştim o zaman iler de böyle bir karavan almayı çok isterim. :) Gökova'yı çok beğendik, bizde, allah kısmet ederse artık her sene orda olacağız, inşallah bir daha gidişimizde sizlerde tanışırız.
  5. 3

sanırım arkadaş cevaplamış. evet ateş yakmak yasak, tüpü siz götürüyorsunuz yada oradaki marketten tüp kiralayabilirsiniz. (tüp= 16TL+ her bir gün için 1 TL ödüyorsunuz. yani 7 gün kalsanız tüpün size maliyeti 23 TL oluyor.) (ayrıca market sahibi çok cimri 1 TL nin bile hesabını yapıyor :) )
  6. 3

sahilde 200 metre gittiğim halde su boyumu geçmiyordu.
  7. 3

6 gün boyunca orda kaldık merak ettiğiniz bişey olursa cevap verebilirim.
  8. 3

Kamp Yeri Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Ynt: Kamp Yeri Tavsiyeleriniz Nelerdir? Gittik ve geldik 8) Gittiğimiz yerle ilgili detaylı anlatımım ve resimler bu konuda mevcuttur. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88751.new#new
  9. 3

Resimlere devam....... Yakaladığım balıklar
  10. 3

Merhaba arkadaşlar çadır kampı yapmak için epeyce araştırmalar yapmıştım. hatta sitede de bunun için konu açmıştım ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88422.0 ) En son kararımızı GÖKOVA ORMAN KAMPINDA kıldık. şimdi ben kamp yeri hakkında izlenimlerimi ve biraz fotograf paylaşmak...
  11. 3

Tşkürler hocam araştıracam buraları. bu önerilerinizden puanlama yaparsak en yüksek puanı neresi alır acaba..?
  12. 3

cevap için teşekkür ederim. ama ben asıl yer sıkıntısı çekiyorum. istanbuldan uzaklaşmaya hazırım. yeter ki doğa güzel olsun. :) biliyorum sitede bununla ilgili çok yer tavsiyesi var ama kafam karıştı. bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
  13. 3

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Daha önce hiç kamp deneyimim yok. o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim. 2 kişiyiz. bir haftalık çadır kampı yapmak istiyoruz. aracımız yok dolayısıyla ulaşım sorunumuz var( yani bacaklarımız iyi ama kamp yeri merkezi yerden çok uzak olmasa iyi olur)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR