737 kullanıcısının son içeriği

1. 7

blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor

Ynt: blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor düşük bir ihtimalde olsa lastikleri kontrol edin balon yapmış olabilir süratlendikçe sarsılmayı arttıran etkenlerdendir
  2. 7

Blazer Yakıt Tüketimi

valla süper hız sabitleyicinin etkisi olsa gerek birde lpg benimki atiker ve motor versiyonu farklı sanırım
  3. 7

Blazer Yakıt Tüketimi

ben dün antalyadan manvgata gittim uzun yol sayılır 80 km/hız dan yukarı çıkmadım gazda 16 lt hesabım yanlış değilse :)
  4. 7

SATILIK 1995 BLAZER

Ynt: SATILIK 1995 BLAZER merhabalar araç sahibinden satılık çok fazla ilgilenemediğimden dolayı galerinin sayfasına koyduk aracın fiyatı da 15 250 tl
  5. 7

SATILIK 1995 BLAZER

Ynt: SATILIK 1995 BLAZER http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-aktas-otomotiv-den-4.3-vortec-blazer-takasli-114229534/detay fiyatı dikkate almayınız ;D
  6. 7

SATILIK 1995 BLAZER

Ynt: SATILIK 1995 BLAZER aracım duruyor
  7. 7

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba nikelaj hem pahalı hemde bizim araçlarda siyah daha şık duruyor (şahsi fikrim) ben karbon veya mat gri yaptırmayı düşünüyorum sanada tavsiye ederim ayrıca nikelaj folyoda var piyasada istersen bir araştır
  8. 7

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba davut ustayı bi arayım anlaşırsak yollarım şanzımanı ne varsa baksın çok sağol dostum :)
  9. 7

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba 95 LT araba 1 den 2 ye geçerken zorlanıyor motoru 3000 devire getirip gazı bırakırsam atıyor yoksa atmıyor,şanzıman ısındığında tirbünden sürtünme sesi geliyor eğer çok km yaparsam araç geri vitese geçmiyor ve vites değiştirme imkansız hale geliyor son olarak arabanın 4...
  10. 7

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba baktığım bir çok araç benimki gibi sağ öne sol arkaya dönük bir tuhaflık var bu arada benim şanzıman yavaş yavaş sorun çıkarmaya başladı burda usta sorunu büyük istanbulda nereye göndermek lazım bilgin varmı ? birde aracın şanzıman tipini hiçbir usta çözemedi bende düğme...
  11. 7

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba barıl kardeş enteresandır netten epeyce araç baktım hepsinin cantlar ters bir seninki düzgün şimdi sorun senin araçtamı yoksa benim araçtamı???? ;D
  12. 7

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba panjurum mat siyah boya ama küçük çaplı atmalar oluyor folyo daha mantıklı en azından atma olmaz bende karbon veya füme kaplatmayı düşünüyorum . cantlara gelince hiç dikkatimi çekmedi ;D
  13. 7

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba buda benden olsun
  14. 7

SATILIK 1995 BLAZER

1995 4.3 vortec motor,otomatik vites,lpg'li (sıralı sistem yeni takıldı) çalışmayan bir aksamı yoktur fotolar yüklenecektir üzerindeki lastikler haricinde arazi lastikleride verilecektir saygılarımla fiyat:15.250 tl burak ateş 0544 550 50 81
  15. 7

Blazer Yakıt Tüketimi

sitede sakaryadan bir arkadaş blazer ilanında 38 kuruştan bahsediyordu araçta bir sıkıntımı var diye düşündüm..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.