a_t_k_y kullanıcısının son içeriği

1. A

Salcano Diablo 2 aldım

Ynt: Salcano Diablo 2 aldım arka amortisör kilitlenebilirse mümkün mertebe kilitleyin. yokuş inerken açın sadece.
  2. A

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos bu bölgeye bisikletle giriş yasak diye biliyordum. yeni mi izin çıkmış yoksa ben mi aylardır meraksızlığımın bedelini ödüyor muşum ? ;D
  3. A

Bısıklet Kaskı

Ynt: Bısıklet Kaskı ergonomi ve kullanım kolaylığı gibi etkenler de önemli bu konuda. iş biraz da üreticilere düşüyor yani. bizim teşvik edişimiz ve örnek oluşumuzla bir yere kadar.
  4. A

Bisiklet Link Rehberi

Ynt: Bisiklet Link Rehberi http://criticalmassistanbul.info/ aradım mamafih bulamadım ;D
  5. A

Hafta sonu turu

Ynt: Hafta sonu turu ee ankarada vardı bu olay, duymuş görmüştüm. istanbula gelince tamamen aklımdan çıkmış. iyi oldu hatırlattığın.
  6. A

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? ıtudakdaki şapkalı herifim ben.
  7. A

Bisiklet ile Trans Kaçkar

Ynt: Bisiklet ile Trans Kaçkar kışkırtıcı bir tanıtım olmuş. yaza verçeniği zorluycaktım zaten ama seyahat planmıı değiştircem gibi.
  8. A

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu merhabayın adil ben, salcanoyu sevenler ve güçlendirme derneği başkanıyım. istanbul sahilboyu, orman içi takılsam da yazın sınır tanımadan kayboluyorum.
  9. A

Hafta sonu turu

Ynt: Hafta sonu turu ben cumartesi o rotada olacağım. kalamışdan tuzlaya doğru kırmızı salcano 20 inç. siyah spor şapka kırmızı karanfil karşılaşabiliriz.
  10. A

dağ bisikleti önerisi

Ynt: dağ bisikleti önerisi Merhabalar, Şehir içi ve yontulmuş arazi için bahsettiğin fiyata aralığına salcononun çok verimli modelleri var. Astro serisi ideal olur senin için. V fren, kitlenebilir ön amortisör şart. (düz yolda kapatır, enerji sarfiyatını azlatırsın.) Bir de alum kadro şehir...
  11. A

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Merhabalar, Uzun yol için bahsettiğin 700-750 tl fiyat aralığına sedonanın daha da avantajlısı salcononun çok verimli modelleri var. (711V-astro 240(istanbuldaysan kadıköy itfayesinin orda ucuza bulabilirsin (reklam yapmamış olduk:)(ne parantez açtım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.