Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi
bazı markaların bazı markalara uyum sağlamadığıını iddaa ediyorlar ya da bazıları daha iyi uyum sağlıyormuş o yüzden belitme ihtiyacı duydum...
Ynt: Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8)
bir noktayı düzelteyim müsadenizle nacizane; aracımda yay var körük ve kompresör iptal ama iki sistemi de kullanabiliyorum. hatta bu konuyu cumartesi servistede görüştük ACE ve EBD sistemleri ayrı çalışan sistemler dolayısıyla bunlarla...
Ynt: Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi
45-47 Lt gaz ile Ankara trafiğinde "normal kullanım içerisinde" (sürekli yüksek devirli, sport modda 130 ile değil), klima sürekli açık iken 250 km yol gitmektedir. yani ortalama 18 Lt/100Km tüektimi mevcut. Bahsettiğim LOVATO marka sistem için geçerli. daha...
Ynt: Ankara; Kan Arama Anonsları
Ad-Soyad : AHMET AKIN ERYİĞİT
Kan Grubu : AB Rh +
Telefon numarasından : 536 558 43 73
7 Gün 24 Saat telefonum sürekli açıktır. Her saat ve her an irtibata geçebilirsiniz. Nerede olursam olayım her halükarda...
Ynt: freelander&discovery
cumartesi öğlene doğru Anıl Oto'ya ve Pro_Shop Hasan Abi'ye uğrayacağım.İki yer de size farklı açılardan araçları tanıtabilir.
merhabalar.
aklınızda sorular var ise haftasonu şaşmaz tarafında olacağım iki farklı yerde iki farklı kişiden bilgi alabilirsiniz bu konuda aklınıza takılan bütün soruları onlara da sorabilirsiniz yardımcı olabilirim sizlere.
merhabalar. öncelikle bence satın almadan önce biraz uzun bir süreye yayın. bu sayede düşük kilometrede bir araç alabilirsiniz. geçtiğimiz günlerde istanbulda bir tane v8 vardı ama sanırım satıldı.
200000km üzerinde bir td5 almak bence biraz riskli. çünkü sizden...
bu motor 5 silindirli olarak eğer uzun vaded istenilen sonuçlar elde edilseydi arazi araçlarının birçoğunda kullanılıyor olurdu. 4 silindirliye göre daha verimli 6 silindirliye göre daha ekonomik olurdu. başarısız olmadı asla ama istenilen sonuçlardan uzakta kaldı...
sayın dixie amacım tartışma yaratmak değil elbette lütfen şu cümleme özellikle dikkat ediniz :)
td5lerin ömürlerindeki sorunu kulaktan dolma bilgiler ile yazmadım.emin olun bu kadar boş yaklaşmam olaya.ben özellikle hor kullanılan TD5'lerden bahsettim. buradaki kasıt...
belki de macera olsun diye yapmıyorlar ;) 4'ü 6'yı ya da yapılmışı herkes yapar. önemli olan yapılmamışı yapıp yenilik getirmektir. mühendisliğin temeli budur... ;) unutmayın ki vw'nin de çok başarılı bir w12'si ferdinand porsche'nin de yaklaşık bir asırdır...
merhabalar.
bazı konularda bilgi sahibi olduğum ve branş eğitimim olduğundan dolayı yanıt verme gereksinimi duyuyorum
LPG yani Likit Petrol Gazı dediğimiz yakıt iç enerjisi bakımından dizel ve benzin yakıtlarına göre çok daha verimli bir yakıttır. saip olduğu iç...
bu arada daha önce de belirttiğim üzere LPG'li disco2'nin yakıtı 47Lt LPG ile yaklaşık 250 Km. Benzinde ise 16-17 Lt. bu değerleri ölçüt alabilirsiniz sürekli ölçüm yapıyorum aracım ile ilgili...
merhabalar...
konu hakkında kısa bir kaç yorumum olacak müsadenizle...
öncelikle bildiklerimi paylaşayım. araç servislerinin tavsiyesi kesinlikle freelander alacaksanız td5 değil td4 almanız. td5'ler land rover'ın kendi motoru ve evet maalesef sorunlu motorlar...