abbasyolcu444 kullanıcısının son içeriği

1. A

Duster 4x2 İçin Sınırlı Kaydırmalı Dif

Ynt: Duster 4x2 İçin Sınırlı Kaydırmalı Dif Slm Güray hoca, sınırlı kaydırmalı difransiyel, grip control, traction plus en kullanışlı hangisidir
  2. A

Grip Control

Daha önce sınırlı kaydırmalı difransiyelle ilgili konu açmıştım ama pek ilgilenen olmadı aslında bu konunun yeri burası değil ama Duster kullanan arkadaşlar için burada açıyorum. Avrupada Renault kangoolarda grip control sistemi kullanılıyor Renaultun yakında 4x2 dusterlerdede bu sistemi...
  3. A

Sizce Bu Aracın Masrafı Ne Kadardır Ve Alınabilir Mi Bu Fiyata?

Ynt: Sizce Bu Aracın Masrafı Ne Kadardır Ve Alınabilir Mi Bu Fiyata? Son zaman kazalı araç ticareti yapanlar kaporta hasarını düzeltebildikleri kadar düzeltiyorlar çıkma parça filan takıp küçük hasar varmış sadece kaporta hasarıymış gibi piyasaya bu araçları sallıyorlar dikkat etmek lazım.
  4. A

Sınırlı Kaydırmalı Difransiyel

Ynt: Sınırlı Kaydırmalı Difransiyel bu konuda yakında iyi gelişmeler olacağını tahmin ediyorum renault yeni kangoolarda esp yi grip controlle birleştirmiş bu teknolojide bu firmaya ait yakında dacia dada kullanılır
  5. A

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü ben 1.6 16v ambiance 4x2 kullanıcısıyım bu araba bana hayli hayli yetiyor ama bende yeni kasa 4x4 ambiance modeline niyetleniyorum dediğin gibi elektrikli arka cam, elektrikli ayna, deri direksiyon, yol bilgisayarında benimde gözüm yok. İnşaallah nasip olur.
  6. A

Sınırlı Kaydırmalı Difransiyel

Arkadaşlar konu başlığını rastgele yazdım. Teknik konulara hakim arkadaşların yardımına ihtiyacım var 4*2 ambiance kullanıyorum çok rahat işimi görüyor.Geçenlerde youtube de izlediğim bir videoda citroen berlingo aracın üzerine Fam firmasınca geliştirilen partner adventure da kullanılan çekiş...
  7. A

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü ambiancelerde alaşım jantı kaldırmışlar, 1.6 16 v araca reklamda geçen 36600 ün üstüne klimasını metalik boyasın vs. ekleyince 39150 tl, lpgli 42400, en ucuz dieseli 45500tl navigasyon, sis farı, hız sabitleyici almazsak bu fiyatlar çıkıyor ayrıca AFU,ESP, seyir...
  8. A

Telsiz Frekans Farklılığı

Ynt: Telsiz Frekans Farklılığı 128 kanal olarak tam anlayamadım cihazınız PMR mi?
  9. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bende bagaja demirci halısı yaptırdım.
  10. A

Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi

Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi balanscı sağ aks demişti ama ustam 2 sinide söküp yağladı
  11. A

Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi 29000 km de evet körüklerin içindeki yağ akslar sökülerek yağlanması gereken yerler komple yağlandı
  12. A

Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi tartışmayı bırakın fikir ve tecrübe yazın benim 4*2 de titreme sorunu oluştu ben yolda bozukluk olmasından balans ayarına her şeyi düşündüm tecrübeme dayanarak balanscıya götürdüm aracı kullandı balans değil akslara baktır dedi sanayideki ustamla söktük...
  13. A

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 29 psi basınc ölçüsü birimi olduğu için 175 70 14 lastik içinde aynı 215 65 16 içinde aynı eğerki lastik havalarını m3 cinsinden lastiğin içine bassaydık tabiikide 215 65 16 lastik daha fazla hava alırdı ve alıyorda ama mühim mesele kaç m3...
  14. A

Dacia Duster 100.000 Km Testi Auto Bild

Ynt: Dacia Duster 100.000 Km Testi Auto Bild tercümana gerek yok şanzıman yağı 250€(662 TL) şanzıman değişmiş 2725€(7bin küsur lira) 2 tane far ampulü 26,5€ (70 TL) debriyaj seti 1125€(2980 TL) ;D
  15. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri