abdullah ince kullanıcısının son içeriği

1. A

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları yeni fiyatları gören oldu mu?biraz uçmuşlar mı ne?
  2. A

60000 Bakımı Ücretleri

Ynt: 60000 Bakımı Ücretleri ben bugün yaptırdım 314 tl tuttu ay sonuna kadar işçilik ve parçada %20 indirim var.
  3. A

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları bende nette bunu buldu yeni nissan duster http://www.carspyshots.net/showthread.php?t=21600
  4. A

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı bence kibar olması gerekenler başkalarının bindiği araçlarla dalga geçmeye çalışanlardır.forumda duster hakkında yazılanlara bakınca oldukça kibar olduğumu düşünüyorum.
  5. A

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı EN İYİ ARBA BİNDĞİN ARABADIR DERLER.BİRİSİ SUZUKİDEN HOŞLANIR DİĞERİ NİSSANDAN HOŞLANIR KİMİN NEDEN HOŞLANDIĞI BENİ İLGİLENDİRMİYOR YANİ.EEE SEN DUSTER BİNİYORSUN DİYORLAR SANA NE.SİZEDE HAYIRLI İŞLER ALLAH KAZA BELA VERMESİN
  6. A

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı BENDE VETERİNER HEKİMİM 2 AY OLDU ALALI 5000 KÜSUR KİLOMETRE YAPTIM ŞİMDİYE KADAR İŞİ SULANDIRMAYA ÇALIŞANLAR ÇOK ONLARI SALLAMA O İNSANLARIN YAZDIKLARINA ALDIRIŞ ETME DERİM ONLAR KİM ZATEN AZ BİRAZ ANLAMIŞSINDIR PROFİL RESİMLERİNE BAKIP VEYA İSİMLERİNİ AZ BİRAZ ANIMSADIM O...
  7. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ARKADAŞIM KİM NE DERSE DESİN ALDIRMA BENDE VETERİNER HEKİMİM 2 AY OLDU 4X4 ALALI ÇOK MEMNUMUM.VERGİSİ AZ YAKITI AZ DAHA NE İSTEYELİM.BİLENDE KONUŞUYOR BİLMEYENDE.
  8. A

Dusterim :) ve yaptıklarım

Ynt: Dusterim :) ve yaptıklarım teşekkür ederim.daha plakası bile çıkmadı kaput filmi yaptırdım,koltuk kılıfı taktırdım,1 2 gün içindede tabanını kaplattıracağım inşaallah resimleride eklemeye çalışırım.Allah kimseye kaza bela vermesin.
  9. A

Ynt: Dusterim :) ve yaptıklarım dün itibariyle aracımı teslim aldım keyfini sürmeye başladım.darısı diğerlerinin başına...
  10. A

Ynt: Dusterim :) ve yaptıklarım hayırlı olsun benim araçta önümüzdeki hafta elimde olacak inşaallah
  11. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sizinle 10 gün önce tanışmış olsaydık çok güzel olurdu ilker bey.ama burdaki bayi söz verdim artık ne yapalım benim araba gelmeden fahri duster temsilcisi oldum benimki gelince karar verecek arkadaşlarım var.alacak olan olurasa mutlaka sizinle görüştüreceğim.
  12. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi hayırlısı bakalım temmuz bir gelsin ben kütahya güven plazadan siparişi verdim o zamana kadar sabredeceğiz artık.
  13. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi hayda ben mayısın 25 i gibi sipariş verdim 4x4 full paket(deri koltuk hariç)temmuz başı gelecek denildi ağustos nerden çıktı şimdi
  14. A

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye BENİM DUSTER TEMMUZDA GELECEK AMA EKLEYİN.
  15. A

Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) deri koltuk istemiyorumda esp istiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri