Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: yeni kullanıcı
bence kibar olması gerekenler başkalarının bindiği araçlarla dalga geçmeye çalışanlardır.forumda duster hakkında yazılanlara bakınca oldukça kibar olduğumu düşünüyorum.
EN İYİ ARBA BİNDĞİN ARABADIR DERLER.BİRİSİ SUZUKİDEN HOŞLANIR DİĞERİ NİSSANDAN HOŞLANIR KİMİN NEDEN HOŞLANDIĞI BENİ İLGİLENDİRMİYOR YANİ.EEE SEN DUSTER BİNİYORSUN DİYORLAR SANA NE.SİZEDE HAYIRLI İŞLER ALLAH KAZA BELA VERMESİN
BENDE VETERİNER HEKİMİM 2 AY OLDU ALALI 5000 KÜSUR KİLOMETRE YAPTIM ŞİMDİYE KADAR İŞİ SULANDIRMAYA ÇALIŞANLAR ÇOK ONLARI SALLAMA O İNSANLARIN YAZDIKLARINA ALDIRIŞ ETME DERİM ONLAR KİM ZATEN AZ BİRAZ ANLAMIŞSINDIR PROFİL RESİMLERİNE BAKIP VEYA İSİMLERİNİ AZ BİRAZ ANIMSADIM O...
Ynt: Off Roadçu Duster
ARKADAŞIM KİM NE DERSE DESİN ALDIRMA BENDE VETERİNER HEKİMİM 2 AY OLDU 4X4 ALALI ÇOK MEMNUMUM.VERGİSİ AZ YAKITI AZ DAHA NE İSTEYELİM.BİLENDE KONUŞUYOR BİLMEYENDE.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
sizinle 10 gün önce tanışmış olsaydık çok güzel olurdu ilker bey.ama burdaki bayi söz verdim artık ne yapalım benim araba gelmeden fahri duster temsilcisi oldum benimki gelince karar verecek arkadaşlarım var.alacak olan olurasa mutlaka sizinle görüştüreceğim.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
hayda ben mayısın 25 i gibi sipariş verdim 4x4 full paket(deri koltuk hariç)temmuz başı gelecek denildi ağustos nerden çıktı şimdi