Abdullah Kalyoncu kullanıcısının son içeriği

1. A

Karavanım Satılık

Merhaba. Ben çekme karavan düşünüyorum ama sizin fiyatınız nedir? Dış görünüş iyi görünüyor.
  2. A

Frontera Sport 2.0 Sport - Satılık Arac

dursaydı ben düşünürdüm almayı.
  3. A

Frontera Sport 2.0 Aldım Sorularım Olacak :)

bende bakıyorum. inşallah iyisini bulurum. inşallah buranın üyelerinden buradan bulurum.
  4. A

Karavanda Ateşli Silah ?

Merhaba dostlar ben birinci şıktan yanayım ama ne kimsenin canına veya malına zarar mek için değil , asla. Benim ne karavanım var nede ateşli silahım. Kamp aracı karavan veya benzeri araç alırsam düşünürüm. Eşimle kamp yapmak zevkini yaşamak istemiyorum. Etrafımız malüm.
  5. A

X5 30d Xdrive 2011 Ler De Edl Arka Difransiyel Kilit Var Deniliyor Bilen Kullanan Var Mı? Tavsiye Edilir Mi?

Arkadaşlar X5 30d Xdrive 2011 ler de EDL arka differansiyel kilit var deniliyor bilen kullanan var mı? Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
  6. A

BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

Arkadaşlar X5 30d Xdrive 2011 ler de EDL arka differansiyel kilit var deniliyor bilen kullanan var mı? Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
  7. A

2006 Lc Prado Ve Zeytinburnu Gökdere Toyota Servis Rezaleti.

gercekten çok yazık. geçmiş olsun. İki kuruş kazanmak için müşteriyi mağdur etmek........... llah ıslah eylesin başka ne denir ki?
  8. A

Satılık Inverter

Merhaba iyi satışlar size iki sorum olacak. 5000watlık inverter sinus inverter mi acaba? yani 2200 watlık ağaç kesme motorunu çalıştırır mı? İkincisi 60 amperlik akü yeterlimi inverteri beslemeye. bu fiyatlar güncel mi acaba? Vereceğiniz bilgiye şimdiden teşekkür ederim. Abddullah Kalyoncu
  9. A

Seyehat Sınırlaması (covid 19 Önlemleri Kapsamında)

Allah kolaylık versin herkese. Etkilenmeyen kim kaldı ki? uluslar arası, şehirler arası ve bir yerlerde toplanıp güzel bir etkinlik piknik gibi hayal oldu artık. En kısa sürede huzura kavuşmamız dileğiyle herkese önce sağlık diliyorum.
  10. A

Morkaya Köyüne Yürüyüş, Fotokapan Tilki, Kuzine Sobada Ekmek Ve Et Pişirmek

çok güzel bir yol. orada karlı havada yürümek isterdim.
  11. A

Cnr Camp & Caravan Istanbul 2020 Fuar İzlenimleri

Davetli olduğum halde katılamadım ama her şeye rağmen güzel ve emeği gecen arkadaşlara teşekkeür ederim.
  12. A

Karavanda Ateşli Silah ?

Bulgaristan da aynen yasak max iki paket. fazlasının cazası var.
  13. A

Karavanda Ateşli Silah ?

Arkadaşlar aynını babama yaptılar 1977 yılında. Ama babam sırpları Bulgarı geçti de eski istanbul Kocaeli yolunda gece önüne geçerek durdurdular ve camlarını kırma pozisyonu gelince artık 14 lüyü çıkarma zamanı gelmişti. Mekanizma kurulunca aynen ikilediler. Yani gerekince olmalı.
  14. A

4x4 toros olur mu? olur :)

Ben siparişi vereyim hazırlanırsa.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm