Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar ben birinci şıktan yanayım ama ne kimsenin canına veya malına zarar mek için değil , asla. Benim ne karavanım var nede ateşli silahım. Kamp aracı karavan veya benzeri araç alırsam düşünürüm. Eşimle kamp yapmak zevkini yaşamak istemiyorum. Etrafımız malüm.
Allah kolaylık versin herkese. Etkilenmeyen kim kaldı ki? uluslar arası, şehirler arası ve bir yerlerde toplanıp güzel bir etkinlik piknik gibi hayal oldu artık. En kısa sürede huzura kavuşmamız dileğiyle herkese önce sağlık diliyorum.
Arkadaşlar aynını babama yaptılar 1977 yılında. Ama babam sırpları Bulgarı geçti de eski istanbul Kocaeli yolunda gece önüne geçerek durdurdular ve camlarını kırma pozisyonu gelince artık 14 lüyü çıkarma zamanı gelmişti. Mekanizma kurulunca aynen ikilediler. Yani gerekince olmalı.