Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sn Arkadaşlar Merhaba Motokaravan Dönüşümünde uygulanan ÖTV oranı ile ilgili olarak , konuyu gündemde tutmakta yarar görüyorum. Saygılar
Sayın ABDULLAH KEÇECİLER,
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 02.01.2019 tarihinde yapmış olduğunuz 1900011734 sayılı başvurunuz 18.01.2019...
ÖTV inse karavan üssü olabiliriz
15 Ekim 2018 Tarihinde Hürriyet Gazetesi yazarı Sn EMRE ÖZPEYNİRCİ tarafından açıkca yazılan bir yazı özeti aşağıda tekrar okumanızda yarar var. bu konuyu gündemde tutmak şu günlerde çok önem arz ediyor.
ALINTI dır.
“2000 cc motor üstünde yeni bir kamyonet...
gayet güzel bir fırsat. karavan üreticileri bu forumdan üyeler subat ayında düzenlenecek olan KARAVAN fuarına davetiye verseler ne kaybederler katılım firmalarına zaten belli sayıda ücretsiz kontanjan veriliyor bunu en güzel kullanmanın yolu da burada tanışan karavancıları fuarda görmek ben...
teşekkür ederim bu konuda kimse rahatsız değil galiba, benim anlamadığım bir nokta var herhangi bir panelvan alıyorsunuz bunun içini TSE veya herhangibir otoriteye karşı istenilen şartnameye uygun ruhsat çıkartıyorsunuz. .emniyet ve konfor benim de isteklerim Ama devlet bürokrasi olarak bunun...
sayın arkadaşlar,
motokaravanlarda uygulanan bu ÖTV değerini indirmek veya bir çözüm bulmak için çalışma yapan yok mu
artık buna da bir düzenleme gerekmiyor mu ortak bir çalışma yapalım