abdullah58 kullanıcısının son içeriği

1. A

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Karavan Fuar davetiyesi için teşekkürler güzel bir etkinlik olması dileğiyle selamlar
  2. A

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

karavan firmaları fuar davetiyelerinizi bekliyoruz.
  3. A

Türkiye’de Motokaravan Üreticileri

Sn Arkadaşlar Merhaba Motokaravan Dönüşümünde uygulanan ÖTV oranı ile ilgili olarak , konuyu gündemde tutmakta yarar görüyorum. Saygılar Sayın ABDULLAH KEÇECİLER, T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 02.01.2019 tarihinde yapmış olduğunuz 1900011734 sayılı başvurunuz 18.01.2019...
  4. A

Camp&caravan Istanbul Türkiye’de Karavancılık

ÖTV inse karavan üssü olabiliriz 15 Ekim 2018 Tarihinde Hürriyet Gazetesi yazarı Sn EMRE ÖZPEYNİRCİ tarafından açıkca yazılan bir yazı özeti aşağıda tekrar okumanızda yarar var. bu konuyu gündemde tutmak şu günlerde çok önem arz ediyor. ALINTI dır. “2000 cc motor üstünde yeni bir kamyonet...
  5. A

Türkiye’de Motokaravan Üreticileri

gayet güzel bir fırsat. karavan üreticileri bu forumdan üyeler subat ayında düzenlenecek olan KARAVAN fuarına davetiye verseler ne kaybederler katılım firmalarına zaten belli sayıda ücretsiz kontanjan veriliyor bunu en güzel kullanmanın yolu da burada tanışan karavancıları fuarda görmek ben...
  6. A

Motokaravan Ruhsat Panelvan

teşekkür ederim bu konuda kimse rahatsız değil galiba, benim anlamadığım bir nokta var herhangi bir panelvan alıyorsunuz bunun içini TSE veya herhangibir otoriteye karşı istenilen şartnameye uygun ruhsat çıkartıyorsunuz. .emniyet ve konfor benim de isteklerim Ama devlet bürokrasi olarak bunun...
  7. A

ÇALIŞIYORUM, BAŞARABİLİRİM.

ÇALIŞIYORUM, BAŞARABİLİRİM.
  8. A

Motokaravan Ruhsat Panelvan

sayın arkadaşlar, motokaravanlarda uygulanan bu ÖTV değerini indirmek veya bir çözüm bulmak için çalışma yapan yok mu artık buna da bir düzenleme gerekmiyor mu ortak bir çalışma yapalım
  9. A

ben Abdullah DPU öğr.üyesi olarak çalışmaktayım.

ben Abdullah DPU öğr.üyesi olarak çalışmaktayım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,693
Kaydolan Son Üyemiz
caglacinarm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri