Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar,ben kısa bir süre önce eşim için aldık;ancak eşim pekde alışamadı,şehir içinde kullanmak için biraz büyük bir araç...o yüzden satmayı düşünebilirim .2005 model ve aldığımız da 130 bin de idi şu an 132 binde lpg sistemini biz taktırdık,
merhabalar,ben kısa bir süre önce eşim için aldım,fakat eşim araca çok da alışamadı ,şehir içinde kullanmak için biraz büyük bir araç...2005 model ve 132 bin km de aldığımızda 130 bin idi lpg yi biz takdırdık aracın düşünürseniz konuşabiliriz..0554 307 36 45
merhabalar ben kısa bir süre önce eşim için aldım,130 bin km de tüpünüde kendim takdırdım,içi dışı çok temiz bir araç ancak ,büyük araç konusunda sıkıntı yaşadık,isterseniz konuşabiliriz...inanın bana hiç bir sorunu yok