Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus...
:) Gezi yazınızı yeni okudum.Anlatımınız çok güzel,teşekkür ederim.Karavanla Fas,Cezayir,Tunus gezilebir mi?Ne dersiniz.
Ynt: Yurtdışına Karavan İle Çıkmak
Sevgili Sadık Bey, bir arkadaşım Dukato araç aldı onu karavana çeviricez . Bizden rica etti bizde onu kırmayıp bu gezimizi arkadaşımızın karavanını tamamladıktan sonra kısmetse 2 veya 3 araç yapmaya karar verdik. Çalışmalarımız hızlanmaya başladı kısmetse...
Ynt: Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor
Selam Ergün bey gezi rotanız bizimde hayal ettiğimize benzer.Hangi araçla gideceksiniz.Yaklaşık maliyet nedir.Başka katılan var mı?Biraz ayrıntıya girseniz.
Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması
Mesut bey,
ayrıntılı cevabınıza teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla yeni ehliyetlerimizi alıncaya kadar Turinge mahkumuz ve İDP ücretini ödememiz gerekiyor. :(
Sadık bey, eğer Bulgaristan'a aracınızla turist olarak girmeyi düşünüyorsanız, AT sınırınını ilk geçişiniz olduğundan hemen uluslararası sürücü ehliyetinizi (İDP) göstermek durumundasınız. Yunanistan yada Fas'dan İspanya'ya geçişte de durum...
:o Bu konuyu çok iyi bilmiyorum.Yani turingten uluslar arası ehliyet almak pahalı ise Bulgaristandan nereden alınacaksa albilirmiyiz?diye sormuştum.
Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz
:) Güzel ve net bir gezi olmuş.Koordinatlar ve gezilecek yerler hakkındaki bilgilerden faydalandım.Yalnız Estergonu atlamışsınız.
Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu
:oYunanistana girişte istenen uluslararası ehliyet konusu benimde ilgimi çekti.Şimdi mevcut ehliyetlerimizle yunanistanda araç kullanabilecekmiyiz?