Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrıntısını yazacağım şu an vaktim olmadığından yazamıyorum resimlerini de mümkün olduğunca atacağım sormak istediğiniz birşey olursa yazacağım şu an vaktim olmadığından detaylara giremedim sadece gezdiğim kaldığım ve gördüğüm yerleri yazdım yollarda göremeden geçtiğim çok yer oldu farkındayım...
Saygılarımla Gezenbilir üyeleri
Uzun zamandır giremedim vaktim olmadığından kusuruma bakmayın lütfen;
İlk planım Van’dan Bursa’ya direk gidip ve karadenizi gezip Karadeniz’den geri van a gelmek idi ancak son anda rota değiştirerek forumda sizlere söylediğim rotanın tersi istikametine gittik...
2second3 kesinlikle size göre kurulumu kolay toplanması kolay gayet geniş ve kullanışlı daha büyük bir çadır alıp daha fazla para vermek hem mantıksız hem zahmetli olur saygılarımla bol tatiller iyi eğlenceler
Hocam verdiğiniz Bilgiler için teşekkür ederim ancak mecburiyetten araç ile geçeceğiz gittiğimizde ve hayırlısı ile döndüğümüzde bende tecrübe ettiğim ve edindiğim bilgileri paylaşacağım
İlginiz için teşekkür ederim hocam 2,5 yıldır Van’da ikamet ediyorum o yüzden bahsettiğiniz yerlerin hepsine en az 2 defa gittim eksik gördüğüm Erciş deki Ulupamir Kırgız köyü eğer bu bölgedeyseniz ve gitmediyseniz muhakkak gidin saygılarımla
Elimden gelen araştırmayı yaptığıma inanıyorum hem arkadaşlarımın verdiği bilgiler ile hemde forumlardan öğrendiğim kadarı ile yola çıktığım an ile dönüş anına kadar gittiğim yerlerden resim ve bilgi paylaşacağım herkese teşekkür ederim umarım keyifli bir tatil olacak iyi tatiler hepimize..
Bahsettiğiniz rotadan eşimle temmuz ortası ağustos başı gibi geçeceğiz ben forum açtım bununla ilgili bakabilirsiniz ayrıca sizden önce geçeceğim için bahsi geçen rotadan kendi açmış olduğum konuda detaylı kamp yaptığımız ve tecrübe edeceğimiz yerleri paylaşacağım iyi tatiller dilerim
İzmir/dikili/bademli pissa koyu kesinlikle muhteşem tam kafa dinleme kamp yapma denize girme yeri kesinlikle gidin wc duş var elektrik vermiyorlar zeytinliğin içinde ağaçların altında kamp kurabiliyorsunuz işletme sahibi ilgisiz alakasız ama para istemeye geldiğinde başına dikiliyor yanlış...
Hocam özellikle Batum ile ilgili bildiklerinizi aktarırmısınız ben kendi aracımla giriş yapacağım ne evrak gerekir ve çıkış giriş ücretleri Batum’da kalınacak yerler ve fiyatlar teşekkür ederim şimdiden
Selamlar
Çok uzun zamandır yazmadığım yazamadığım için kusura bakmayın yoğunluktan ilgisiz kaldım.
Geçen yıl tatile çıkmadan ciddi ciddi araç üstü çadır yapmayı planlayıp ve tatile zemin çadır ile çıktım çadır kampında tecrübe ettiğim en önemli şey güneşten korunamamak her ne kadar dört ayaklı...
Öncelikle herkese bol tatiller iyi eğlenceler.
Öncelikle bu konuyu açmamı gerektiren temel sebep Karadeniz bölgesinde Zonguldaktan başlayıp Artvin Hopaya kadar detaylı bir paylaşımı bulamadığımdır.
Bu konu başlığının bana ve Karadenizi detaylı olarak gezip kamp yapmayı hedefleyenlere yardımı...