adarenyapi kullanıcısının son içeriği

1. A

Buda benim Tosun :)

Ynt: Buda benim Tosun :) Selam.. Adapazarı'nda Hi-fi Garage'dan. Osman Bey(05069941305) <- bu numaradan sis lambalarını temin edebilirsiniz.. kolay gelsin..
  2. A

Ynt: Buda benim Tosun :) diğer tosunum :)
  3. A

Ynt: Buda benim Tosun :) buda detaylı olan resimler sanırım...
  4. A

Ynt: Buda benim Tosun :) dere tepe düz gittik.. daha detaylı resimleri çekip atacağım fırsatım olursa kaputta hava menfezi uygulamasına dair.
  5. A

Ynt: Buda benim Tosun :) Öncelikle özel mesaj atan arkadaşlar kusura bakmasın cevap atamıyorum özelden hata veriyor. Sorulan sorulardan bir tanesi yol bilgisayarını iptal etmeden double in teyp montajı: Bu uygulama için 2012 model olan aynı araçlarınki ile bizimkinin konsolu farklıdır...
  6. A

rampada 2. viteste takılı kalma problemi

Ynt: rampada 2. viteste takılı kalma problemi Buda benim basımdan gecen ilginç sorun: Aracım 2008 model 4x4 AT, yol kenarında kar yıgını görünce dayanamadım kendimi ve aracı 4x4 alıp daldım kar yıgınının içine ve sonrasında yoluma devam ettim asfaltta sanırım hızım 130 gibi idi, sonrasında...
  7. A

Ynt: Buda benim Tosun :)
  8. A

Ynt: Buda benim Tosun :) Adapazarı'nda Hi-fi Garage'dan. Osman Bey(05069941305)
  9. A

Ynt: Buda benim Tosun :) evet açık hava filtreside koyacağız.. hatta koymuşlarda olabilir.. çıkma kaput ayarlamışlardı geçen gün rizeden gelecekti...yaptığımızda fotoları koyarım.. sonrasına bakacağız ama arka tarafla oynama yapacağım sanırım çift eksoz çıkışı zaman ayırabilirsem... :)
  10. A

Ynt: Buda benim Tosun :) lastikleri zaten değiştirdim.. otomatik şanzıman olduğu için 265de bıraktım yoksa dahada büyütecektim fakat daha sonra 265 de karar kıldım..Yok suan bu sefer motor üstünde ufak oynamalar yapmaktayım en azından hava girişini daha yogun yapmak için kaputa havalandırma...
  11. A

Ynt: Buda benim Tosun :) Adapazarı'ndan montajı dahil 450 TL mal ettik..
  12. A

Ynt: Buda benim Tosun :) yeniden merhaba... tepe sisleri ile alakalı olarak freelanderlar için olanlardan kullandık...
  13. A

Ynt: Buda benim Tosun :) Öncelikle merhaba..Yukarıdaki sis farları için tavana iki vida attırıp yapıştırma işlemini uygulamak zorunda kaldım çünkü hızlı kullanımda aracın üstündeki paçanın rüzgarın ve sürtünmenin etkisi ile araçtan kurtulmasını engellemek için, 150 - 170 arası giderken bir...
  14. A

Ynt: Buda benim Tosun :) Öncelikle yeniden merhaba ve tüm iyi dilekleriniz için tesekkür ederim arkadaslar.. Bizim konsollar ile 2012 araçların konsolları farklı o yuzden öncelikle servisten 190 TL karşılığında yeni konsoldan aldım ve bizim yol bilgisayarının ölçülerinde orayı kesip sabitleme...
  15. A

Ynt: Buda benim Tosun :) - Farlar beyaz renk xenon, - Sis farları beyaz renk ledli, - Tepe sisleri sarı renk ( beyaz renkte sis farı olmasının esprisi yok kanısındayım :) ) - İçerideki oynama ise tamamen uğraştırmıştır bizi, kes tamir et vs, yol bilgisayarını iptal etmek istemediğimden bayağı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri