Adnan Çetinel kullanıcısının son içeriği

1. Adnan Çetinel

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban ustam, şimdi haberim oldu çalışmandan, özür dilerim, kendime kızıyorum neden daha önce duymadım diye. şimdi yola çıkıp, yanına gelip seni kutlamamak için zor tutuyorum kendimi, ama ilk fırsatta mutlaka rahatsız edeceğim, görüşmek üzere. Harika bir iş...
  2. Adnan Çetinel

Off Road Aksesuar

Ynt: Off Road Aksesuar ilginize çok teşekkür ederim, off road lastikleri konusunu gündeme aldım, en kısa zamanda bildiklerimi yazmaya çalışacağım, teşekkürler.
  3. Adnan Çetinel

Off Road Aksesuar

Ynt: Off Road Aksesuar şimdilik konu başlığı çok az ama her hafta bir yeni başlık açıp yazmayı planlıyorum, tüm off road aksesuarları tek tek tanıtma amacındayım. Off Road Aksesuar
  4. Adnan Çetinel

Off Road Aksesuar

Ynt: Off Road Aksesuar web sitesi adresini yanlış yazmışım, düzelttim
  5. Adnan Çetinel

Off Road Aksesuar

özellikle off road sporuna yeni başlayanlara yararı olacağını düşündüğüm, off road aksesuarlarını tanıtan ve seçim kriterlerini anlatan deneme yazıları yazdığım web sitem devreye girdi, umarım faydalı olabilirim. http://offroadaksesuarlari.com
  6. Adnan Çetinel

2012 İSOFF Challenge 2. Yarışı, (Ayak)

Off-road ve motorsporları sevenlere heyecanlı dakikalar yaşatan ,off-road yarışlarına yeni bir soluk getiren İSOFF CHALLENGE 2012, 21 Ekim'deki 2. yarışıyla heyecana devam ediyor. .. . 2012 İSOFF CHALLENGE 2. Yarışı, İSOFF-İstanbul Off-Road Kulubü tarafından 21 Ekim 2012 tarihinde organize...
  7. Adnan Çetinel

Off Road Haberleri

Ynt: Off Road Haberleri Çılgın Sporcu Felix Baumgartner Uzaydan Atladı! Avusturyalı ekstrem sporcu Felix Baumgartner, Pazartesi ve Salı günü şiddetli rüzgar nedeniyle ertelediği uzay atlayışını gerçekleştirdi..., Büyük Ustayı Kaybettik... Erol Günaydın bugün aramızdan ayrıldı. Tiyatro, sinema...
  8. Adnan Çetinel

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel şnorkel çeşitlerimiz hergün artıyor, belki sizin aracınız için de gelmiş olabilir, lütfen aşağıdaki linklerden kontrol ediniz. Şnorkeller: http://www.humaoto.com/Off-Road-Snorkel---Snorkel,LA_230-2.html Land Rover için şnorkeller...
  9. Adnan Çetinel

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. siparişi geçtim, bir aksilik çıkmazsa 60-75 gün arası gelir, buradan yazarım.
  10. Adnan Çetinel

5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) fotolar için çok teşekkürler arkadaşlar, emeklerinize sağlık
  11. Adnan Çetinel

Off Road Haberleri

Ynt: Off Road Haberleri Isoff Challenge 2012, 2. Yarış Duyurusu http://www.offroadhaber.com/off-road-haber/2012-isoff-challenge-2-yarisi-h87.html
  12. Adnan Çetinel

Off Road Haberleri

Ynt: Off Road Haberleri teşekkürler, görüşmek üzere.
  13. Adnan Çetinel

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. sabrınız için ben teşekkür ederim, bence şimdilik sizde kalsın snorkel, yenisinin gelmesi birkaç ay alabilir malesef, ama gelince ben buraya yazarım. Elinizdeki ile yenisini birebir takas yaparız.
  14. Adnan Çetinel

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. tmm, İlhan bilgi için çok teşekkür ederim, 5 adet sipariş geçiyorum, elimizde kalmaz bu durumda
  15. Adnan Çetinel

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Malesef stokta yok, 2 adet gelmiş ama epey önce bitmiş, İlhan ben bundan 5 adet siparişe yazsam çok mu olur, az mı olur, TR araç durumu nedir sence?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri