adnan.demir kullanıcısının son içeriği

1. A

Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Cok ozur dilerim, haklisiniz; konuyu epey ozellestirdim. [emoji18] Bilgisayarima gecince dediginiz gibi mesajlarimi toparlayip yeni konu acarak devam ederim. Konuyu saptirip, rahatsizlik verdigim icin tekrar ozur dilerim.
  2. A

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Aracin yili nedir acaba? 4x4 lerde bu sekilde koseli araclar daha cok hosuma gidiyor. :)
  3. A

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Emre Bey, Oncelikle fikirleriniz icin tesekkur ederim, bu konuda bilgi ve tecrube sahibi olmadigim icin sizlerin fikir ve onerileri benim icin cok degerli. Kamuflaj benim de aklimda olan bir fikir, intertten arastirma yaparken birkac tane bu sekilde...
  4. A

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Burak Bey, Acikcasi daha onceki saplanma tecrubelerimden dolayi artik kolay kolay yeni aracla iyice tecrube kazanana kadar cok da cesaretli olabilecegimi sanmiyorum, bana simdilik sahil tipi kumda ve tarla kivamindaki camurda batmasin yeter. :) Zaten...
  5. A

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Oneriniz cok tesekkur ederim, gercekten de cok hos gorunuyor [emoji4]
  6. A

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Burak Bey, Oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim. Yapili derken "ne kadar yapili" olmasi gerektigi benim icin su anda biraz belirsiz. Yukarda bahsettigim gibi araca olan ihtiyacimin oncelikli sebebi kus fotografi cekmek icin cikacagim arazi gezintileri...
  7. A

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Oncelikle vermis oldugunuz detayli bilgiler icin tesekkur ederim. ;) 4x4 aractaki onceligim daha cok kus fotografi cekmek icin cikacagim arazi oldugu icin sanirim sizin katildiginiz parkurlar kadar zorlu ve camurlu olmayacaktir. Bu sebeple modifikasyon...
  8. A

Sürekli 4*4'de Lada Niva'da Sorunlara Son

Ynt: Sürekli 4*4'de Lada Niva'da Sorunlara Son Durum nedir acaba?
  9. A

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Oncelikle tebriklerimi iletirim; araclarin durumuna bakilirsa epey zorlu bir etkinlik olmus. Yeni yeni benim de bu ise merakim basladi. Ozellikle kus fotografi cekmeye gittigim yerlerde bu tur araclara oldukca ihtiyacim oluyor. Bu sebeple yaza dogru ben...
  10. A

Lada Niva 2010 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2010 Modifikasyon Ellernize saglik, harika bir is cikmis ;) Nacizane bir ricam olacak; yaptiginiz modifikasyonlarin karsisina ne kadar harcama yaptiginizi da yazarsaniz bence yaptirmak isteyenlere fikir acisindan buyuk yardim etmis olursunuz ;)
  11. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar, Araniza Samsundan katiliyorum, 35 yasindayim. Kus fotografciligi tutkum yuzunden binek aracimi defalarca camura, kuma ve suya sapladigim icin butceme uygun bir arazi araci arayisi icerisindeyim. Firsat buldukca yaptigim arastirmalar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri