adventurer_35 kullanıcısının son içeriği

1. adventurer_35

15 Günlük Doğu Karadeniz Turumuz - 2. Bölüm

kurgu ve montaj müthiş. emeklerinize sağlık. keyifle izledik.
  2. adventurer_35

Yurtdışı Gezileri Için Uygun Karavan Tipi Tavsiyeniz Nedir?

Biz de 2012 yılında Ducato alkovanlı karavan kiralamıştık. Konforuna ve rahatlığına diyecek tek sözüm yok. Ev konforunu aratmadı bize. Teknik olarak çok bilgim olmasa da, işçiliği bile gayet yeterli seviyede idi. Ancak İstanbul' dan Bükreş' e yaklaşık 800 km yol yaptık. O koca kütleyi kullanmak...
  3. adventurer_35

Yurtdışı Gezileri Için Uygun Karavan Tipi Tavsiyeniz Nedir?

Merhaba sevgili gezgin dostlar. İlk olarak 2012 yılında arkadaş grubumuzla birlikte Saly firmasından kiraladığımız iki motokaravanla Romanya' ya bir seyahat gerçekleştirmiş ve Bükreş' te güzel bir karavan kamp alanında harika bir 4 gün geçirmiştik. O günden beridir de hem yurt içinde hem de...
  4. adventurer_35

Forumda Fotoğraflar Görülmüyor

Site yönetimine bu başlığı görmeden önce konu ile ilgili mesaj attım. Umarım yanıt alabilirim. Fotoğraflar olmadan forum içeriğinin anlamı kalmadı neredeyse. Günde 4-5 defa ziyaret ettiğim foruma artık 2 ayda bir kontrol amaçlı girer oldum. Lütfen güncel durum ne ise bu konuda bir bilgilendirme...
  5. adventurer_35

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) Süpersiniz, harikasınız... Sanıyorum artık ben de, eşim de her şeyi bırakıp kendimizi yollara ve doğaya atmaya çok çok yaklaştık. Sizin gibi gezginler elbette bizim en büyük ilham kaynağımız. Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler...
  6. adventurer_35

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: Caretta Karavanla Gökova Turnalı Haftasonu Kampı Caretta karavan + Orca Bot kombinasyonu tam da benim kafamda olan şey. Harika paylaşım için teşekkürler...
  7. adventurer_35

Pi2010 İle 2 Yılın Özeti

Ynt: Pi2010 İle 2 Yılın Özeti Paylaşımlar için herkese teşekkürler. Benim gibi kamp karavanı almayı düşünenler için çok faydalı bir başlık olmuş. Merak ettiğim bir konu Pİ2010' un yatak uzunluğu. Eninin 125 cm olduğunu okudum. karavanın boyu da 205 cm. Ancak içerisi yatak haline...
  8. adventurer_35

Seyahatlerde Tercih Ettiğiniz Ulaşım Araçları

Ynt: Seyahatlerde Tercih Ettiğiniz Ulaşım Araçları Uzak mesafelere uçakla, yakın mesafelerde ise araba. Fakat en keyif aldığım gezi karavanla yaptığımız Bükreş seyahati idi.
  9. adventurer_35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İzmir' Den Selamlar Merhaba, Adım Tolga, 38 yaşındayım, İzmir' de yaşıyorum. Motosiklet, Karavan ve bisiklet tutkunuyum. Üye olmadan önce çok faydalandığım bu sitede güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
  10. adventurer_35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Adım Tolga, 38 yaşındayım. İzmir' de yaşıyorum. Bu platformdaki herkes gibi, gezmek en büyük tutkum. Bugüne kadar fırsat bulabildiğim en önemli iki gezi motokaravanla yaptığım orta Avrupa seyahati ve motosikletle gerçekleştirdiğim Rodos gezisi...

Geri