Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz
Tabi yaa bugün aöf sınavından dolayı yetişemedim sizlere kötü oldu bu aslında biraz daha geç buluşmuş olsaydınız gaptırıvericektim ömerliye motorla sağlık olsun artık bidahaki sefere :)
Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014
Abim guney_34 arabayı ilk aldıgında gereksiz şeylerle ugraşma bence derdim ama nasıl böyle bi hataya düşmüşüm offroada gelince anladım yok böyle bir zevk :) aralarındaki sıcaklıklardan dolayı HUDOFF grubuna çok teşekkürler inşallah diger organizasyonlarda...
Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri
Hayırlısı inş öyle olur bakalım bende grup halinde mesafe katetmek istiyorum öylesinin daha eglenceli olucagını düşünüyorum.Yaz gelsin biran önce yakın arkadaşım olarak 2 kişi daha var arasıra onlarlada takılıyoruz ama dedigim gibi ist ve çevre illerine 1-2...
motorla henüz uzun yol hiç yapmadım açıkcası birazda güvenemiyo gibiyim motora ne biliyim 150lik chopper uygunmudur bu işler için ? :)(
Merhaba arkadaşlar İstanbul'danım ve forumda yeniyim.Geçen sene aldıgım Superlight 150 ile bu yaza devam edicem hayırlısıyla.Umarım güzel etkinlikler yapılır ve katılma imkanı buluruz :)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selamlar arkadaslar bende İstanbul Umraniyeden Ali.Hem offroad hem motor gezileri icin aranizdayim yaz geliyo motorlar piyasaya cikiyo artik :)