aguney kullanıcısının son içeriği

1. aguney

20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz Tabi yaa bugün aöf sınavından dolayı yetişemedim sizlere kötü oldu bu aslında biraz daha geç buluşmuş olsaydınız gaptırıvericektim ömerliye motorla sağlık olsun artık bidahaki sefere :)
  2. aguney

Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 valla mest oldum :) tmmdır hepsi :)
  3. aguney

Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 Abim guney_34 arabayı ilk aldıgında gereksiz şeylerle ugraşma bence derdim ama nasıl böyle bi hataya düşmüşüm offroada gelince anladım yok böyle bir zevk :) aralarındaki sıcaklıklardan dolayı HUDOFF grubuna çok teşekkürler inşallah diger organizasyonlarda...
  4. aguney

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Hayırlısı inş öyle olur bakalım bende grup halinde mesafe katetmek istiyorum öylesinin daha eglenceli olucagını düşünüyorum.Yaz gelsin biran önce yakın arkadaşım olarak 2 kişi daha var arasıra onlarlada takılıyoruz ama dedigim gibi ist ve çevre illerine 1-2...
  5. aguney

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri motorla henüz uzun yol hiç yapmadım açıkcası birazda güvenemiyo gibiyim motora ne biliyim 150lik chopper uygunmudur bu işler için ? :)(
  6. aguney

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Merhaba arkadaşlar İstanbul'danım ve forumda yeniyim.Geçen sene aldıgım Superlight 150 ile bu yaza devam edicem hayırlısıyla.Umarım güzel etkinlikler yapılır ve katılma imkanı buluruz :)
  7. aguney

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar arkadaslar bende İstanbul Umraniyeden Ali.Hem offroad hem motor gezileri icin aranizdayim yaz geliyo motorlar piyasaya cikiyo artik :)

Geri