Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Neden Dacia Duster?
En donanımlı 4x4 dizel Duster'a 65.000TL gibi bir para vermek yerine daha düşük veya aynı fiyata 2.el kmsi düşük kazası olmayan birçok kaliteli ve donanımlı 4x4 araç bulmak mümkün.
Ynt: At Lastik Seçim Yanlışları
Tecrübelerinize göre BFG yağmurda kaydı peki Cooper için ne diyeceksiniz? Bu lastiğin iyi olduğunu söylerken yağmurda spin attırmaz diyebiliyormusunuz? Ayrıca BFG ile sipin attığınızda altınızda farklı bir AT veya normal lastik olsaydı spin atmazdım diyebiliyor...
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Ben de sizin gibi hassasımdır Süleyman Bey ama bahsettiğim araçlar dizel olmak kaydıyla max. 40-50bin km aralığında yetkili servis bakımlı kazası değişeni olmayan araçlar olacak. Her insan sıfır bir arazi aracına binmek ister ama en makul ve ekonomik olan yine...
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Merhaba arkadaşlar. Sizce yeni model en dolu paket 4x4 Duster'a 66.000TL verilir mi ? Yoksa bu paraya 2.el az km yapmış daha donanımlı araçlara mı yönelmeli? Nihayetinde Duster çok pahallandı, bu fiyata Duster almak insanın kafasını karıştırıyor. Alternatif...
Ynt: Takas Alternatifli Satılık 98 Model 2.0 V6 Orjinal
Erol Bey fiyatta pazarlık payı var mıdır? Ayrıca bu ilanı Gezenbilir ilan panosu kısmına da koyarsanız daha iyi olacaktır.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba değerli Dostlar, aranıza Rize'den katılıyorum. Doğaya ve Arazi araçlarına ilgimden ötürü uzun yıllar takip ettiğim siteye bugün üye oldum. Umarım sitedeki dostlar sayesinde uygun bir 4x4 araç alırız ve gezilerimizi burada paylaşırız.