Ahmet BAĞCE kullanıcısının son içeriği

1. A

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi inşallah gardaş , fırsatını bulur bulmaz..:)
  2. A

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Muhabbetiniz bol olsun beyler, hayırlı olsun...
  3. A

Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) Ömer abi , Serkan ben yine gelemiyorum , bizim mimarlardan birinin nikahı varmış pazar saat 2 dolayısı ile oraya gideceğiz.. Artık birdahaki sefere inşallah...
  4. A

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) ömer abi şasenin uzunluğundan olmadı, haklısın uzun şase dezavantaj ama ormanın içinden bir yan geçiş sırasında yüksek bir ağaç kökü varmış görmedim onun üzerinden geçtikten sonra arka lastik aşağı düşünce yüksek kalınca ağaç kökü bizim sağ arka...
  5. A

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) Aleykumselam Ömer abi benden bekliyorsan videoyu valla çok zor , ben hiç anlamam o konulardan..:) zaten bende yoktu video oglandada varmış yokmu bilmiyorum,... Benim arabada İlyas ustada , gecen hafta aksi kırdık , arka tamponu vurduk birde sol...
  6. A

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) Selamunaleykum Serkan , yine faaliyet bol, program hazırlıkları var haa..:):) benim araba sanayide çıkarsa inşallah bende katılırım ... Hayırlısı bakalım...
  7. A

Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası aleykümselam gardaş hoşgeldin
  8. A

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası oooo Aydın sendemi geldin :):)
  9. A

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Selamunaleykum arkadaslar...maca dönmek kaydı ile bende katılabilirim , aracım tam yapılı 2007 pajero.. Serkan ve arman abi bilirler beni , görüşmek üzere...
  10. A

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi he yav uçurdu Nurullah bizi ..:):) güzel bir yaz gezisi yapmıştık ...:):)
  11. A

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Abi bana mail geliyor oyüzden giriyorum..uzun zaman oldu girmeyeli , buarada selamlar herkese.. Serkan Ömer abi, uzun zaman oldu..
  12. A

Lütfen Yardım...

Ynt: Lütfen Yardım... kemerburgaza girerseniz araçları takip etmeniz yeterli olur sanırım..:) pazar günü..
  13. A

Lütfen Yardım...

Ynt: Lütfen Yardım... Bu hafta sonu kemerburgazda isoff yarışları var oraya gelin bence..:):) Ömer abi nasılsın yaa ? uzun zaman oldu görüşmeyeli..
  14. A

Silverstone Extrem Lastikler Hakkında

Ynt: Silverstone Extrem Lastikler Hakkında 33*10,5*16 mevcut değil herhalde , biz bulamadıkta..
  15. A

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Beyler nasılsınız ? İyimisiniz ? Uzun zaman oldu görüşmeyeli Serkan Ömer abi iyimisiniz ? Herşey yolundamı ? Bu ara işlerden biraz boşaldık ama neyaparsın dünya meşakkati işte :)) pazarada memlekete gideceğim Bayram için artık bayramdan sonra yaparız bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri