Ahmet Kabil kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet Kabil

Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013)

Ynt: Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013) Öncelikle tebrikler. Sizin için keyifli bir faaliyet olmuş. Dağ yerinde durur her zaman ama siz ne zaman geri döneceğinizi bilmezseniz oraya çıkma şansınız olmayabilir yani doğru bir karar vermişsiniz. Nice zirvelere yolunuz açık olsun...
  2. Ahmet Kabil

7. ANADOSK Karakaya Tırmanış Şenliği

Ynt: 7. Anadosk Karakaya Tırmanış Şenliği Harika bir organizasyondu tüm ANADOSK ekibine teşekkürler.
  3. Ahmet Kabil

kaya tırmanış ayakkabısı seçimi

Ynt: kaya tırmanış ayakkabısı seçimi La Sportiva nın frictionlarını şiddetle tavsiye ederim biraz pahalı olabilir ama parasını hakediyor. Teneya tatanka modelide fena değil
  4. Ahmet Kabil

Aku Camana Bot Hakkında?

Ynt: Aku Camana Bot Hakkında? Biraz geç bir cevap olur ama akü markasından hiç şikayet duymadım bunda da yüzünüzü kara çıkarmayacağından eminim.
  5. Ahmet Kabil

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Öncelikle merhaba; Ağustos 2012 de yaptığımız kaçkar zirvenin rotasını eklemek istedim belki yardımcı olur diye. Sarı ile gördüğünüz yol bizim öküz yatağına gitmek için kullandığımız yol oradaki gölleri görmek için bu şekilde dolandık 6 saatlik kamp yükü ile zevkli...
  6. Ahmet Kabil

Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı?

Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı? Dağcılık sporunda tek başına faaliyetler tercih edilmez. Dağcılık ekip işidir. Ayrıca 3000 üstü bir dağa yalnız çıkmanız tehlikeli olabilir.
  7. Ahmet Kabil

Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları

Ynt: Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları Evet arkadaşlara(abi) katılıyorum plastik bot türkye şartlarına biraz extrem kaçıyor, plastik botla sadece kara basmanız gerekir. Bu da biraz lüzumsuz ve maliyetli kaçabilir. Önerim : http://www.kanyonltd.com/?unitID=55&parentID=57&detID=887...
  8. Ahmet Kabil

Türkiye'de Bir İlk; Yapay Buzul Tırmanış Duvarı

Ynt: Türkiye'de Bir İlk; Yapay Buzul Tırmanış Duvarı Faal duruma geçerse türkiye de dağcılık gelişimi için büyük bir adım olur. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Not: Erzurum da buna benzer birşey vardı diye hatırlıyorum.
  9. Ahmet Kabil

Kazbek Faaliyeti

Ynt: Kazbek Faaliyeti Tebrikler. Kazasız belasız nice zirvelere...
  10. Ahmet Kabil

Doğa Sporlarında Kullanılan Temel Düğümler

Ynt: Doğa Sporlarında Kullanılan Temel Düğümler Dağcılıkta kullanılan ipler statik ve dinamik olarak ikiye ayrılır. Dinamik ip tırmanırken kullanacağınız iplerdir belirli oranlarda esneyip sizin düşüş esnasında belinizi ve ya herhangi bir kemiğinizin kırılmasını önler. Statik ipler ise...
  11. Ahmet Kabil

friction -tırmanış ayakkabısı- tavsiyesi

Ynt: friction -tırmanış ayakkabısı- tavsiyesi La sportiva bu işin piridir tavsiye ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri