Ahmet Selim kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet Selim

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Haklısınız uygun formda olunca daha enerjik ve hafif oluyor insan :) eskiden göbek varken nefes nefese tırmanıyorken şimdi tazi gibiyim :) GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Ahmet Selim

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Balta, testere veya bıçak tercihim şu şekilde olur. Eğer kamp yerine arabayla veya motorla gidersem mutlaka fiskars x5 gibi küçük bir kamp baltası ile tek parça bushcraft bıçak alırım. Eğer sırt çantası ile yürüyeceksem sadece bushcraft bıçak alırım. Eğer kamp...
  3. Ahmet Selim

Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi

Ynt: Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi Aslında fiyat performans olarak şudur diyebileceğimiz 1-2 kişilik ve çok hafif olan bir çadır yok gibi. Husky'nin 1-2 kişilik modelleri var en ucuz olarak ama bence sırt çantası ile uzun yürüyüşler veya bisikletliler için fazla ağırlar...
  4. Ahmet Selim

Ynt: Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi Ben vaude kullanmadım ama tasarımı ve hafifliği hoşuma gidiyor. Benim bildiğim hogan ve taurus modelleri güzel. Taurus modelinin internette Türkçe incelemesi olması lazımdı. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Ahmet Selim

Ynt: Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi Ben performansını beğeniyorum ama şikayetçi olduğum konu uzun süreli yağmur altında bu çadırın içine hapsolmak kötü birşey. Çünkü sürekli yatar halde olmak gerekiyor. Bağdaş kurup oturmak, birşeyler atıştırmak falan mümkün ama saatlerce...
  6. Ahmet Selim

Ynt: Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi Hacim konusunda minimal bir tasarıma sahip olan karrimor xlite x1 bence çadırdan ziyade bivakta kendini tabutta gibi hisseden kişiler için rahat bir barınaktır. Büyük bir çanta diğer eşyalarla birlikte sorun olabilir. Çantanızı, botunuzu...
  7. Ahmet Selim

Ynt: Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi Çanta çok büyük olmamak şartıyla var. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Ahmet Selim

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı ve Bıçak Seçimi Edc olarak bıçak yanında kışın olmazsa olmazım zippo cep sobası ;) GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Ahmet Selim

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı ve Bıçak Seçimi Şehir hayatında çakıyı arka cepte taşıyorum. Çay kaşığı bulamazsam çakı ile çay karıştırırım, Paket açmak için kullanırım, yemek ve meyve yerken kullanırım (kör yemek bıçaklarından nefret ederim), acil durumlarda kullanırım (geçenlerde köyde minibüsün birisi tavuğu...
  10. Ahmet Selim

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı ve Bıçak Seçimi Ben çakı olarak Kabar Dozier d2 kullanıyorum. Şehir hayatı için günlük kullanımda çok çok iyi. Eğer arazide de kullanayım derseniz Kabar 4070 modelini alabilirsiniz. Benim çakı biraz güçlü olsun derseniz zero tolerans 300 bw kershaw blur s30v banchmade 300-1 buck...
  11. Ahmet Selim

Makalu İspirto Ocağı İnceleme Ve Test

Ynt: Makalu İspirto Ocağı İnceleme Ve Test makalu-trangia karşılaştırması eşit koşullarda eşit malzemelerle yapıldı. sorun makalunun ocağında. Çünkü bu ocak yanarken ölü bir alev veriyor. ocak kalitesiz malzeme kullanımı nedeniyle kendi kendini ısıtıp ispirtoyu yeteri kadar alevli yakamıyor...
  12. Ahmet Selim

Coleman Dual Fuel (benzinli Kamp Ocağı)

Ynt: Coleman Dual Fuel (benzinli Kamp Ocağı) Ocak güzel ama 400 tl pahalı
  13. Ahmet Selim

Bir Tarp Tente Olarak Oto Brandası

Ynt: Bir Tarp Tente Olarak Oto Brandası hafif bir sırt çantası için şu makaleyi okumanızı tavsiye ederim: http://dogayakacis.com/2014/04/16/doga-yuruyuscusunun-ruyasi-4-buyuk/
  14. Ahmet Selim

Ynt: Bir Tarp Tente Olarak Oto Brandası Tarp kullanmaya niyet eden herkes hafif bir sırt çantası için tarp düşünüyor. Tarpların da ağırı var ultra hafifi var. ultra hafif olanlar pahalı oluyor.
  15. Ahmet Selim

Ynt: Bir Tarp Tente Olarak Oto Brandası www.dogayakacis.com sitesi sahibi ibrahim mete dinç abimiz geçenlerde aliexpress den tarp aldı. onun tarpı güzel ve hafifti, üstelik fiyatı da iyiydi. kendisini facebooktan ekleyip fikir alabilirsiniz. https://m.facebook.com/profile.php?id=532463623

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri