Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
Bilgi paylaşımı :))
Keles denilince ilk akla gelen Kocayayla’dır. Kocayayla ilçe merkezine 4 km uzaklıkta bulunmaktadır. Kocayayla ormanın dağ ile buluştuğu, Uludağ’ın en güzel göründüğü yer durumundadır. Çok...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
arkadaşlar, son dak bir toplantı nedeni ille şehir dşında olmam gerektiği için ancak, pazar güne saat 13.30 da soğucakta olabildim ve bir arkadaş ile brlikte bir süre sizin kamp yerinizde zaman geçirdik...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
sevgili Tuğsancım,
1. JAndarmaya bilgi verilmiş, ben zaten çağıralım diye bir talepte bulunmadım sadece bilgilendirildi mi diye sordum ben yazdıktan sonra da zaten yanıtı gelmişti. (çünki...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
Jandarmaya bilgi vermek bence grup oluşturulacağı için gerkli olan bir iletişim diye düşünüyorum. diğer taraftan sağlıkçılara da haber verilmesi de yine aynı şekilde gerekli olabilir. Hafta...
bu arada herhalde Jandarma bilgilendirilmiş oluyor zannedersem, belki sağlık ocağına da haber verip bir sağlık ekibinin de katılması sağlanabilir mi ? diye en azından şansımızı denemelimiyiz.?
Ben de gelmeye caçlışacağım. Ahmet, Ahmet Kavuşturan, Prado
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
Ben de 3 kişilik oda isteyecektim ama geç kaldık herhalde, yedek 3 kişilik oda olamayacağına göre, çadır konaklama diyebiliriz. ayırıca otel yedek çıkarsa 3 kişilik yerede talibim. cuma akşam geliş pazar çıkış .