Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.
neden olmasın ikiside aynı marka fakat ayrı araçlar...yapacağınız böyle bir değişimden pişman olmazsınız...bunu söyleyebilirim
TAMER SANIRIM KARAR VERMEN ARTIK BİRAZ DAHA KOLAYLAŞMIŞTIR...ZJ Yİ NE KADAR İSTİYORSUN İYİCE KARAR VER BENCE...ALIRSANDA SONRADAN YAPACAĞIN 5000 TL MASRAFI ORASI BURASI KURCALANMAMIŞ Bİ ARACA BAŞTAN VER Kİ TEMİZ BİR ARACIN OLSUN...ALIP PİŞMAN...
TAMER KARDEŞİM ŞUNLARA DİKKAT ET:
MOTOR(TEKLEME,ÜFLEME)-ŞANZIMAN(VURUNTU,KAYDIRMA)-DEFRANSİYEL(100 KM. ÜSTÜ HIZDA ÖTME)-ŞASE(ARACIN ALTINA MUTLAKA BAKTIR)-TAVAN BOYASI(İLERİDE STARSAN ÇOK SIKINTI OLUR)-DEĞİŞEN VARMI
BUNLARA SEN DEĞİL USTAN YADA...
Mustafa E KARDEŞİM BENDE ONU SÖYLÜYORUM...ŞEHİR İÇİ 50,60 KURUŞ YAKITTAN BAHSEDİLİYOR...BENDE ONA CEVABEN YAZDIM VERİLERİ...5200 cc. KÜKREYEN ASLANIN BUKADAR AZ YAKMASI İMKANSIZ...BEN KULLANICI OLARAK TESPİT ETTİM...BENİM 5.2 ŞEHİR İÇİ 85 KURUŞ...
ABİ NE TOFAŞI NE 50 KURUŞU-HESABI DOĞRU YAPALIM-5.2 V8 MOTORDAN BAHSEDİYORUZ..80 KURUŞ 1 TL ARASI ŞEHİR İÇİ YAKAR BU CANAVAR.
5.2 SAHİBİYDİM ŞU ANDA 500 SEL MERCEDESİM VAR.5000 CC. MOTORLU Bİ ARAÇTAN ŞEHİR İÇİ 50 KURUŞ FALAN BEKLEMEYİN.
SON...
Ynt: "SON ŞERO" Yeni Yol Arkadaşım Huzurlarınızda "2001 WJ"
aracınız çok güzel...zj ve wj nin arasında artı ve eksiler olması tercihi kulanıcısına bıarakıyor...wj nin görüntüsü daha şehirli---zj ise daha hırçın...ben iyi günlerde kullanmanızı diliyorum...kazasız ve huzurlu..................
Ynt: 1997 GRAND CHEROKEE 5.2 (LPG TÜKETİMİ..?)
çıkan sonuçlara göre şehir içi 65 kuruşlara falan inerim gibi geliyor ki ben bu zevki yaşamak için 70 kuruşada razıyım...5.2 V8 GRAND CHEROKEE LIMITED gerçekten çok farklı bişeymiş...ufak ufak off-road a doğru gidiyorum galiba :)