Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Edindiğiniz bilgilerden yaptığınız yol güzergah gidilecek yer ile ilgili çalışmalar dan benide haberdar ederseniz çok sevinirim.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öcelikle cevabınız için teşekkür ederim evet kısa bi süre ama malesef şartlar bende aslında öyle düşünmüştüm İzmir den direk Artvine gidip geze geze geri gelmek ti bir de siz tecrübeli abilerim den fikir almak istedim
Merhabalar araniza yeni katildim 15 gün izinim var bu süre içinde Karadenize gitmeyi düşünüyorum.Ben esim ve kızımla beraber kendi şahsi aracımla sizlerden ricam tecrübelerinize dayanarak izleyeceğim yol güzergahı gitmem görmem gereken yerler İzmir den yola çıkacağım daha önce böyle bi tecrübem...