ahmet3504 kullanıcısının son içeriği

1. A

Karadeniz Tecrübeleriniz

Tesekkur ederim kusura bakmayın yazdığını zi yeni gördüm ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. A

Karadeniz Tecrübeleriniz

Merhaba bi rota belirleyebildiniz mi ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Karadeniz Tecrübeleriniz

Merhaba bi rota çıkarabildiniz mi ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Karadeniz Tecrübeleriniz

İlginiz için çok teşekkür ederim. Edindiğiniz bilgilerden yaptığınız yol güzergah gidilecek yer ile ilgili çalışmalar dan benide haberdar ederseniz çok sevinirim. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Karadeniz Tecrübeleriniz

teşekkür ederim
  6. A

Karadeniz Tecrübeleriniz

Birde hangi tarih aralıkların da gitsem iyi olur
  7. A

Karadeniz Tecrübeleriniz

Öcelikle cevabınız için teşekkür ederim evet kısa bi süre ama malesef şartlar bende aslında öyle düşünmüştüm İzmir den direk Artvine gidip geze geze geri gelmek ti bir de siz tecrübeli abilerim den fikir almak istedim
  8. A

Karadeniz Tecrübeleriniz

Merhabalar araniza yeni katildim 15 gün izinim var bu süre içinde Karadenize gitmeyi düşünüyorum.Ben esim ve kızımla beraber kendi şahsi aracımla sizlerden ricam tecrübelerinize dayanarak izleyeceğim yol güzergahı gitmem görmem gereken yerler İzmir den yola çıkacağım daha önce böyle bi tecrübem...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri