Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü?
mustafa bey sizin pozisyonunuzu bilmiyorum(geçerli bir nedeniniz varmı yoksa yol boştu bastım ?)doğum veya hastalık gibi durumlarda raporla ilgili trafik birimine gidersiniz ceza kağıdınıza rapor fotokopisini ekleyip iptal edebiliyor emniyet...bunu bizzat...
Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü?
mustafa bey fotoğraf göndermiyorlar...digital ortamda saklanıyor ...itiraz etme süreniz 15 gün...fotoğraflarıda iki ay saklıyorlar diye biliyorum...sonra siliniyor...eğer geçerli bir nedeniniz (hasta götürüyordum;doğuma gidiyordum vs) raporla itiraz edip...
Ynt: Ranger Vs B2500 ?
99 ve 00 iki tane b2500 üm vardı...2000 i geçen sene sattım...senelerce kullandım tonlarca yük taşıdım...tık demedi...evet ford ve mazda aynı araç...araçlar parça istediğinde ilkönce hurdacıda sonra ford ve mazdada arardık parçaları...(yeni üretilenleri bilmiyorum ancak...
Ynt: Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı.
sevgili ozan tan
son noktayı koymuşsun...diyecek birşey kalmamış bana...duygularıma tecüman oldun...teşekkürler...
Ynt: !!! Ford 3.2 200ps Motor Ve Defender !!!
merhaba arkadaşlar...konu güzel olunca 9 sayfayıda hemen okudum... :)teknik bilgi veremem ama şunu söyliyebilirim...elazığ dan mehmet yıldız arkadaşımız 200 bg lik transit motorunu attı defe...şuan araç boyada...araç...
Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110
onat bey
yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun...ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin...bende o aracın peşindeydim ancak bir türlü parayı denkleştirememiştim... :)kısmet sizeymiş...yinede gözüm v8...