ahmetozgur35 kullanıcısının son içeriği

1. A

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) takip.
  2. A

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Sn. Levent Bey cevabınız için teşekkürler. Amacım zaten bir polemik yaratmak veya farklı olumsuz bir tavır sergilemek değil. Atilla Bey'in yaptıklarından daha önce de bahsettiğim gibi oldukça fazla faydalanacağımı düşünüyorum...
  3. A

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla bey kolaylıklar diliyorum öncelikle. Yaptığınız karavanları takip ettim. Anladığım kadarıyla amacınız bir PSA yı campere dönüştürüp elinizden çıkarmak. Bunu da yukarıda altını çizdiğim anlatım tarzınızdan ve daha önceki...
  4. A

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Hocam katlanabilir kapı da düşünebilirsiniz, saygılar...
  5. A

Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Mrb Arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum sayılır ve bu da ilk mesajım :) Bir Camper yapımı arifesindeyim ve Gezenbilirden sonuna kadar yararlanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Sonuç olarak 150 Ah Jel Akü + 1500 W Inverter kombinasyonu uygun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri