AKIN ZORLULAR kullanıcısının son içeriği

1. AKIN ZORLULAR

Yaptım Oldu Sanırım.

Merhaba uzun süredir yazamadık kusura bakmayın. Aracın makina mühendisler odası evreğını o zamanlarda 350 tl gibi bir rakama yaptırmıştım . sonrasında 1 yolcu kapasiteli vize alarak yollara çıktım sonrasında ağır sigorta şartlarının ilk başında 13.000 tl sigorta bedeli çıkınca trafikten çekip...
  2. AKIN ZORLULAR

Yaptım Oldu Sanırım.

Ynt: Yaptım Oldu Sanırım. Merhaba uzun zamandır işlerimden fırsat bulup siteye giremedim . Arka kapı iptal değil yatak altını bagaj olarak yaptım uzun olan ekipmanları koyuyorum. Araçı henüz trafiğe çıkarmadım şu an projesi çiziliyor kdv dahil 375 tl alt takım hazır sadece direksiyon kutusu...
  3. AKIN ZORLULAR

Yaptım Oldu Sanırım.

Ynt: Yaptım Oldu Sanırım. Bir kaç daha.
  4. AKIN ZORLULAR

Yaptım Oldu Sanırım.

Ynt: Yaptım Oldu Sanırım. Son bir kaç resim :(((
  5. AKIN ZORLULAR

Yaptım Oldu Sanırım.

Ynt: Yaptım Oldu Sanırım. Çok resim var fakat yükleme sıkıntım var :(
  6. AKIN ZORLULAR

Yaptım Oldu Sanırım.

Ynt: Yaptım Oldu Sanırım. Teşekkür ederim hem motor hem karavan ikisi bir arada şimdilik :) Siteye resim yüklüyemiyorum resim yükleme limitimi var?
  7. AKIN ZORLULAR

Yaptım Oldu Sanırım.

Ynt: Yaptım Oldu Sanırım. Karavan bitti resimleri sitenin izin verdiği ölcüde yüklüyorum.
  8. AKIN ZORLULAR

Yaptım Oldu Sanırım.

Ynt: Yaptım Oldu Sanırım. Mrhaba henüz Trafik işlemlerine başlamadım ilerleyen zamanda o bilgileride paylaşacağım teşekkürler.
  9. AKIN ZORLULAR

Yaptım Oldu Sanırım.

Merhaba Biraz kendimi tanıtayım . Akın ZORLULAR 1975 doğumlu elektronik işi ile uğraşan evli 2 çocuk babası İzmir'de^İzmot İz Bırakanlar motosiklet kulübünün 5 yıldır başkanlığını yapmakta olana biri. Karavan her zaman ilgimi çeken bir hobi olarak aklımda yer almıştır. Son zamanlarda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri